Mesajul primarului Daniel Drăgulin la început de an şcolar

Print Friendly, PDF & Email

 11 septembrie a deschis porţile tuturor unităţilor de învăţămînt pentru noul an şcolar 2017-2018. Elevi, părinţi şi cadre didactice au intrat  cu emoţie şi cu speranţă pe drumul ascdendent al educaţiei ce sălăsluieşte în fiecare şcoală. Prin lucrările investiţionale derulate, autorităţile călărăşene, au demostrat că  sunt  preocupate, îndeaproape, ca fiecare clasă să  fie pregătită pentru a primi elevii , în bune condiţii. La debut de an şcolar, edilul municipiului Călăraşi, Daniel Drăgulin s-a aflat în mijlocul elevilor şi cadrelor didactice,  transmiţând public şi mesajul său de salut:

„Prima zi a fiecărui an școlar aduce, întodeauna, în tot orașul, în fiecare școală, grădiniță și liceu, valuri de emoții. Fiecare familie își trimite copiii la scoală, în prima zi, cu așteptări mari. Părinții își doresc pentru copii să învețe și să crească frumos, să-și facă prieteni, să fie în siguranță. Își doresc un viitor strălucit pentru ei!

La fel ca fiecare familie, și eu, ca primar, îmi doresc aceleași lucruri pentru copiii municipiului Călărași: școli bune și sigure!

Am reușit și în acest an să investim în școlile călărășene, să menținem aceeași relație corectă cu conducerile acestora, în interesul educației.

Nu-mi rămâne decât să urez mult succes tuturor preșcolarilor, școlarilor și liceenilor care astăzi pășesc cu emoții într-un nou an școlar. Boboceilor le transmit să aibă curaj, iar părinților aceeași considerație ca de fiecare dată! Pe educatori, învățători, profesori, precum și pe toți cei care lucrează în învățământul călărășean, vreau să îi asigur de toată deschiderea mea. Veți avea în mine mereu un partener!

Avem de ce să fim mândri și avem multe să construim împreună!

Succes în noul an școlar!”

 

Please enter banners and links.

Monica Ghiorghe

Next Post

File de Istorie/16 ani de la atentatele teroriste de la World Trade Center.

lun sept. 11 , 2017
Pe  11 septembrie, s-au împlinit 16 ani de la atentatele teroriste de la World Trade Center. Pe 11 septembrie 2001, au avut loc atacurile teroriste de la World Trade Center  împotriva Statelor Unite ale Americii ( SUA). Teroriști arabi au pus la cale o serie de atentate sinucigașe, deturnând mai […]