Mesaj emoționant la trecerea în neființă a lui Vasile Țăranu

Print Friendly, PDF & Email

Aflată la mii de kilometri depărtare, Adina David, nepoata administratorului firmei Aldis, Vasile Țăranu, a transmis un mesaj emoționant după trecerea în neființă a bunicului său.

“Bunicul nostru, Vasile Taranu, a murit azi-dimineaţă, după o boală necruțătoare. El a fost dur, puternic, amuzant, bun, și mereu sufletul petrecerilor. Eu și sora mea, Diana, am fost extraordinar de binecuvântate să fi avut șansa de a-i întâlni pe toți cei patru bunici ai noștri, făcând ca aceasta să fie o pierdere extrem de dificilă.

Nu-mi pot imagina să merg acasă, fără să mă văd cu el. Îi sunt veşnic recunoscătoare pentru sprijinul său şi pentru lecţiile pe care ni le-a dat, şi voi preţui, mereu, momentele fericite trăite împreună.

Odihnește-te în pace, bunicule! Te iubim!”

Colectivul redacției Actualitatea de Călărași transmite sincere condoleanțe, familiei îndurerate!

Dumnezeu să-l odihnească în pace!

Please enter banners and links.

Actualitatea de Călăraşi

Next Post

Ziua Fermierului, ajunsă la a XI-a ediție, a fost sărbătorită în comuna Vâlcelele

joi sept. 14 , 2017
Sâmbătă, 9 septembrie, în localitatea Vâlcelele, Primăria comunei și Consorțiul de Extensie și Dezvoltare Rurală Vâlcelele au organizat o petrecere câmpenească, cu ocazia celei de-a XI-a ediții a manifestării  ,,Ziua Comunei”, cunoscută și sub denumirea de ,,Ziua Fermierului”. La serbarea câmpenească au participat, alături de localnici: ambasadorul Republicii Belarus în […]