Marți, Gena Iliescu va fi condusă pe ultimul drum

Print Friendly, PDF & Email

Gena IliescuEugenia Iliescu, o persoană binecunoscută în județul Călărași ca om de afaceri, femeie implicată activ în politică, ocupând și funcția de consilier județean, până în primăvara acestui an, și, totodată, un om sufletist care a întins mereu o mână de ajutor nevoiașilor, prin acțiuni caritabile, a cedat în lupta cu boala, duminică după-amiaza.

A dovedit că poate izbîndi într-o lume considerată mai mult a bărbaților, datorită caracterului său puternic.

A condus o fabrică de confecții,  cu sute de angajați, și binecunoscutul restaurant: Queen.

După ce în ultimele luni boala necruțătoare s-a agravat, Gena Iliescu a încetat din viață duminică, 20 septembrie.

Gena Iliescu va fi condusă, marți, 22 septembrie, pe ultimul său drum, pe la fabrica de confecții și restaurantul pe care le-a condus, după care va fi depusă la Catedrală, pentru slujba de înmormântare.

Cei care au cunoscut-o și vor să-i aducă un ultim omagiu o pot face începând cu ora 13.30, la Catedrala din Cimitirul Central, locul unde urmează să fie înmormântată.

Dumnezeu s-o odihnească în pace și s-o aibă în ocrotirea Sa!

Please enter banners and links.

Next Post

Evoluţia principalelor fenomene demografice, la nivelul judeţului Călăraşi

mar sept. 22 , 2015
Print 🖨 PDF 📄 eBook 📱        Natalitatea, mortalitatea şi sporul natural  Luna iulie 2015, comparativ cu luna precedentă, a fost caracterizată de creşterea numărului născuţilor-vii, al deceselor generale, al căsătoriilor şi al divorţurilor şi menţinerea la acelaşi nivel a numărului deceselor sub 1 an. În luna iulie 2015 s-au născut […]