Mariana Șerban, candidatul UNPR la Primăria Lehliu-Sat

“Am hotărât să candidez, pentru că îmi doresc o societate mai bună!”

UNPR Călărași și-a arătat deschiderea și încrederea în ceea ce privește rolul femeii în politică, nu doar la Primăria Călărași, ci și în județ. La Lehliu-Sat a ales să meargă pe pregătirea în administrația locală, a unei femei din comună, care și-a căpătat experiența profesională la diverse primării, din București: Mariana ȘERBAN.

Mariana Serban (2)“Dragi prieteni, anul acesta doresc să particip la alegerile locale, din localitatea Lehliu – Sat și satul Săpunari. Îmi voi depune candidatura pentru postul de primar și pe lista de consilieri, din partea U.N.P.R, cu certitudinea că oamenii vor analiza foarte bine situația de fapt, și vor schimba actuala conducere cu un om integru și cu experiență. Nu vreau să fac promisiuni deșarte, fără a avea un temei legal și o bază legală, dar eu vă vorbesc din prisma mea de jurist, cu o vastă experiență în administrație, de peste 25 de ani. Am activat la diverse primării, din județul Ilfov și București.

Îmi doresc o campanie curată, fără pomeni electorale

Eu îmi doresc o campanie curată, fără pomeni electorale (legea nu mai permite așa ceva…așa că, atenție!) și cred că a venit momentul ca oamenii să aprecieze cu adevărat un om cu experiență și care vrea să facă ceva pentru localitatea în care s-a născut. Cum le arăți oamenilor că îți pasă de ei? Îi pui pe primul loc! Cum? Ecuația este mai simplă, de suflet, te pui în locul lor și mai trebuie să știi un lucru foarte important: partea materială rămâne aici, nu vine cu noi, pe lumea cealaltă, și trebuie să îți pese de ceea ce întâmpină semenii tăi și să încerci să schimbi, cât se poate, lucrurile în bine.

Oamenii acestei localități să nu se mai lase păcăliți, de diverși oameni cu influență

Locuitorii acestei localități nu vor dispute politicianiste, dezbateri sterile și demagogie, ei vor fapte, nu vorbe, iar eu, împreună cu oamenii pe care îi am alături de mine, vom trece la treabă, imediat ce vom avea toată susținerea dumneavoastră, în adevăratul sens al cuvântului! Este vremea ca oamenii să decidă pentru localitatea lor! Oamenii acestei localități să nu se mai lase păcăliți de diverși oameni cu influență și să fie pregătiți să aleagă omul pentru oameni, nu demagogul politic, gata să vândă de a doua zi, în “interesul lor” (n.p. oamenilor cu influență), pentru interesul personal și de business! Recunosc că sunt oameni care m-au încurajat să merg mai departe, iar alții care mă denigrează, spunându-mi că nu sunt cunoscută!

După 28 de ani de administrație publică locală și centrală, am ceva de spus pentru interesele cetățenilor mei, ca fiică a acestei localități

De aceea, cu permisiunea dumneavoastră, am să mă prezint, pe scurt. Mă numesc Mariana Șerban, fostă Ciocan, născută în localitatea Lehliu – Sat, sat Săpunari, căsătorită și am un copil. Am absolvit Facultatea de Drept și am un masterat în Administrație Publică și Management. Nu vreau să folosesc cuvinte mari, însă astfel de cercetări sociologice aduc în atenție aspecte importante ale gândirii colective în aministrație, care să cunoscă prioritățile localității, să cunoscă problemele oamenilor să le întărească așteptările și să rămână întotdeauna alături de oameni și în mijlocul lor! După 28 de ani de administrație publică locală și centrală, cred că am ceva de spus pentru interesele cetățenilor pe care vreau sa-i reprezint, ca fiică a acestei localități. Faptul care m-a determinat să candidez a fost acela că actuala conducere, de 12 ani, a satului Săpunari, nu a făcut nimic și chiar îmi este rușine să văd că această localitate, în loc să pogreseze și să se dezvolte, a involuat (nu mai există dispensar, școală). Am hotărât să candidez, fiind o idealistă, luptând pentru o societate mai bună și având o viziune occidentală despre politică – politica se face cu pasiune și devotement, pentru o dezvoltare armonioasă a localității și nu se face cumpărând oameni cu bani! O politică locală făcută pentru interese economice meschine va duce la falimentarea și distrugerea bugetului, care trebuie să fie foarte bine administrat și cheltuit pe lucruri utile, pentru dezvoltarea și progresul localității respective.

Cu ajutorul domniilor voastre, acest loc va deveni civilizat, modern și salubru, în care să ne creștem copiii și nepoții

Vă promit că, în momentul începerii campaniei în mod oficial, voi prezenta domniilor voastre proiectele pe care vreau să le pun în aplicare, în mandatul meu de primar, iar dacă eu nu le voi îndeplini, vă garantez că nu mai am „tupeul” celor care sunt în prezent , de a mai veni în fața dumneavoastră să mă votați, pentru un alt mandat. Cu siguranță acest lucru nu se va întâmpla, deoarece sunt un om integru și care are coloana vertebrală. Vă rog să resimțiți și dumneavoastră aceeași nevoie, cea a unei schimbări reale și stiu că pot, cu ajutorul domniilor voastre, să fac posibil ca acest spațiu, în care m-am născut și am copilărit, să devină unul civilizat, modern și salubru, în care să ne creștem copiii și nepoții.

George NicolescuDe aceea, îl am alături de mine pe domnul George Nicolescu, care va candida pe listele U.N.P.R., la consilieri.

Actualmente este pensionar, dar cât a fost activ, a avut și el diverse funcții de conducere, în cadrul Direcției Generale a Finanțelor Publice Călărași, și, de aceea, am ales să facă parte din echipa mea.

 

 

Vă mulțumesc pentru acordul și înțelegerea domniilor voastre, de care o să dați dovadă, și vă promit că nu am să vă dezamăgesc! Sunt pe deplin încrezătoare că, având susținerea dumneavoastră, voi reuși! De ce să nu fie și o femeie primar?!”

Mariana ȘERBAN – Experiență pentru viitorul localității Lehliu – Sat

 

Please enter banners and links.

Actualitatea de Călăraşi

Next Post

Consiliul Județean Călărași a hotărât eliberarea din funcție a managerului Spitalului Județean

mar apr. 5 , 2016
În cursul zilei de astăzi, marți, 5 aprilie, conducerea Consiliului Județean Călărași i-a adus la cunoștință managerului Spitalului Județean de Urgență Călărași, Dan Romulus Șerban, concluzia raportului efectuat după analiza activității depuse în primul an de manageriat. Conform declarației vicepreședintelui C.J., Marian Dinulescu, raportul analizei este nesatisfăcător, ceea ce va […]

Te mai poate interesa

error: Content is protected !!