Consiliul Județean Călărași a hotărât eliberarea din funcție a managerului Spitalului Județean

Print Friendly, PDF & Email


manager serban s
În cursul zilei de astăzi, marți, 5 aprilie, conducerea Consiliului Județean Călărași i-a adus la cunoștință managerului Spitalului Județean de Urgență Călărași, Dan Romulus Șerban, concluzia raportului efectuat după analiza activității depuse în primul an de manageriat.

Conform declarației vicepreședintelui C.J., Marian Dinulescu, raportul analizei este nesatisfăcător, ceea ce va duce la rezilierea contractului.

Marian Dinulescu a declarat, pentru Actualitatea de Călărași:

„I-am prezentat, astăzi, managerului Dan Șerban concluzia raportului și acesta are la dispoziție 24 h să atace decizia de eliberare din funcție.

Dacă va fi atacată, atunci se va întruni Comisia de Contestații, împreună cu Direcția de Sănătate Publică și Consiliul de Administrație al Spitalului, pentru a discuta punctele contestate. După ce vor fi urmați toți pașii legali, vom putea trece la rezilierea contractului de management.

Conform analizei făcute, managerul Șerban nu a atins indicatori importanți asumați în contract, economico-financiari,  cei privind managementul de resurse umane, etc. . Este un întreg raport cu indicatorii care nu au fost atinși.

Conducerea Spitalului va fi scoasă la concurs

Vom organiza concurs pentru ocuparea postului de manager, la care se vor putea înscrie doctori, economiști, juriști. Pentru a ocupa postul vacant repede, cred că vom hotărî să mergem pe un contract încheiat cu o persoană fizică, și nu cu una juridică, așa cum avem acum.”, a declarat vicepreședintele Marian Dinulescu.

De menționat că managerul spitalului, Dan Romulus Șerban, avea încheiat contractul de management cu Consiliul Județean Călărași pe o perioadă de doi ani, dar obținerea calificativului „nesatisfăcător”, după activitatea depusă în primele 12 luni de contract, a dus la rezilierea contractului înainte de termen. De menționat că Dan Șerban are posibilitatea atacării în instanță a deciziei luate de Consiliul Județean.

Please enter banners and links.

Next Post

Ziua Internaţională de Conştientizare a Autismului a fost aniversată la Călăraşi

mar apr. 5 , 2016
Print 🖨 PDF 📄 eBook 📱În fiecare an, pe 2 aprilie, este sărbătorită, la nivel mondial, Ziua  Internaţională de Conştientizare a Autismului(World Autism Awareness Day). Scopul marcării acestei zile este  acela de a  optimiza eforturile mondiale privind promovarea unei mai bune înţelegeri a autismului şi de a creşte nivelul de […]

Te mai poate interesa