Marian Drăgan şi-a dat demisia din funcţie

Print Friendly, PDF & Email

marian-dragan-ccicl-interviu-tvChiar dacă a trecut aproape o lună de când şi-a dat demisia din funcţia de consilier judeţean, Marian Drăgan (PNL) nu a fost înlocuit, încă, din funcţie. Motivul îl reprezintă faptul că nu s-a ţinut, în această perioadă de timp, nicio şedinţă ordinară de Consiliu Judeţean.

Pentru Actualitatea de Călăraşi, Marian Drăgan a declarat:

„Nu există motive ascunse pentru care mi-am dat demisia. Doar că nu am deloc timpul necesar şi pentru această funcţie. Am lipsit destul de mult, în ultimul an, pentru că sunt plecat, în mare parte din timp, din oraş.

Nu pot să îmi sprijin colegii şi nu e corect faţă de ei. Nu pot participa la şedinţele de comisie şi nici măcar la şedinţele de Consiliu Judeţean. De aceea, am ales să demisionez!”, a spus acesta.

Please enter banners and links.

Next Post

Primaria Călăraşi a încasat 89% din impozitele şi taxele locale

vin nov. 14 , 2014
Print 🖨 PDF 📄 eBook 📱În cursul acestui an, primăria a derulat o serie de investiţii importante care au dat o nouă faţă municipiului Călăraşi. Modernizarea parcului Dumbrava, construcţia halei de legume din piaţa Orizont, amenajarea parcărilor din aceeaşi zonă, finalizarea sistemului de iluminat public, reabilitarea reţelei de canalizare pe […]