ACL Călăraşi organizează un marș electoral de susținere a lui Klaus Iohannis

Print Friendly, PDF & Email

iohannisAstăzi, la ora 15.00, va avea  va avea loc un marș electoral de susținere a candidatului Klaus Iohannis, la președinția României.

Marșul va porni din zona Mircea-Vodă și se va merge până pe platoul din fața Prefecturii, la care vor participa 500 de membri ai organizației municipale a PNL Călărași.

„Este o acţiune de campanie electorală, pe care o aveam prevăzută în calendarul de activităţi. Vom avea steaguri cu însemnele ACL, steagul României, eşarfe, steguleţe şi materiale de campanie.

Susţinem cea mai bună soluţie pentru România: Klaus Iohannis- preşedinte şi, alături de noi, îi aşteptăm şi pe cei care vor dori să ne însoţească. Suntem o echipă puternică şi ne dorim ca oamenii să se îndrepte către cea mai bună soluţie pentru un trai decent în România.”, ne-a declarat secretarul general adjunct al Biroului Permanent Judeţean PNL, Alina Jipa.

Please enter banners and links.

Next Post

Marian Drăgan şi-a dat demisia din funcţie

joi nov. 13 , 2014
Print 🖨 PDF 📄 eBook 📱Chiar dacă a trecut aproape o lună de când şi-a dat demisia din funcţia de consilier judeţean, Marian Drăgan (PNL) nu a fost înlocuit, încă, din funcţie. Motivul îl reprezintă faptul că nu s-a ţinut, în această perioadă de timp, nicio şedinţă ordinară de Consiliu […]