Lotul de handbal AHC Dunărea Călărași 2014, sezonul competițional 2016-2017, se prezintă

Print Friendly, PDF & Email

handbalMarți, 12 iulie, în cadrul unei conferințe de presă va fi făcut cunoscut  LOTUL DE HANDBAL AHC DUNAREA CALARASI 2014, SEZONUL COMPETITIONAL 2016 – 2017, la SALA POLIVALENTA (Sala de sedinta) din Calarasi.

La conferinta de presa sunt invitati sa participe reprezentanti ai mass-media locale precum si reprezentanti ai Consiliului Judetean Calarasi si Primaria Calarasi.

antrenor handbalEchipa este antrenată, în prezent, de Caslav Dincic, in varsta de 56 de ani. Acesta a activat în Germania, în ultimele două sezoane în eșalonul secund, antrenând o echipă de fete.

La baieti nu a mai activat de mulți ani, însă conducerea Dunării consideră că acesta este tehnicianul potrivit pentru ca echipa să poata ajunge în cupele europene, informează www.sportcalarasean.ro.

Totodată, iubitorii echipei de handbal sunt invitați la Sala Polivalentă, marți 12 iulie , începând cu ora 19.00, la prezentarea lotului AHC DUNAREA CALARASI , sezonul 2016-2017. Antrenor principal Caslav Dincic . Portari Erhan Valeriu , Nikolay Sorokin , Mihai Coveianu . Extreme dreapta Andrei Razvan Gavriloaia , Tarita Alexandru Mihai . Interi dreaptaFlorin Acatrinei , Iulian Halca . Centri Sabin Ignat , Alex Popia , Konstantin Kurilenko . Pivoți Pavel Gyrkovskyi ,Vladimir Carali , Ignat Constantin Marius . Intreri stânga Victor Vartic , Irakli Chikovani . Extreme stângaAnatoli Bulov , Mihai Timofte . Manager sportiv Nicolae Florin , kinetoterapeut Florin Dima .

Please enter banners and links.

Actualitatea de Călăraşi

Next Post

FLAG “Dunarea Călărășeană”, în acțiune

lun iul. 11 , 2016
In cadrul evenimentului organizat de Primaria Municipiului Calarasi, in data de 09.07.2016, in Parcul Central al Municipiului Calarasi, eveniment intitulat “ZIUA DUNARII – Calarasi, editia 2016”, FLAG “Dunarea Calaraseana” a participat cu un stand de prezentare a materialelor de informare si promovare. Totodata, in cadrul proiectului “Sprijin pentru consolidarea parteneriatului […]