La Ambulatoriul din Lehliu-Gară au început lucrările de construcție

Print Friendly, PDF & Email

Lehliu Gara conferintaMarți, 29 aprilie, a avut loc Conferința de Lansare a Lucrărilor la Ambulatoriul din Lehliu-Gară. La conferință au fost prezenți prefectul județului, George Iacob, președintele Consiliului Județean, Răducu Filipescu, alături de firma în asociere, care a câștigat licitația lucrărilor de construcție și dotare a Ambulatoriului, SC Delta ACM SRL și SC Medical Finance Projects SRL.
viceprimar Stefania MogaViceprimarul orașului Lehliu-Gară, Ștefania Victorița Moga, a declarat că, de două săptămâni, au început lucrările de renovare a Ambulatoriului. Perioada de implementare a proiectului a fost prelungită cu 6 luni, până la data de 14 noiembrie 2014, din cauza clarificărilor ce au fost solicitate de către participanții la licitație. Manager proiectManagerul de proiect, Nicolae Chivu, a precizat că după comunicarea rezultatului procedurii și stabilirea ofertantului câștigător nu a fost depusă nicio contestație.
Lucrările de reabilitare, modernizare şi extindere a Ambulatoriului Integrat se execută pe o suprafaţă construită de 1.180 mp. Anual, peste 50.000 de persoane beneficiază de serviciile medicale ale Ambulatoriului: locuitorii oraşului, persoanele din cele 16 localităţi arondate zonei, precum şi urgenţele provenite din accidentele produse pe Autostrada Soarelui.

Valoarea lucrărilor este 10.383.193,60 de lei, din care 6.708.839,11 lei sunt finanţaţi prin Fondul European de Dezvoltare Regională, 1.025.280,75 lei de la bugetul naţional, iar 158.632,04 lei reprezintă cofinanţarea beneficiarului. Valoarea neeligibilă a proiectului este de 2.490.441,70 lei.
Durata de implementare este de 21 luni (15.02.2013 – 15.11.2014)
Pe site-ul Ambulatoriului, www.ambulatoriulehliugara.webbi.ro vor fi postate informaţii şi fotografii, la zi, despre stadiul lucrărilor.
Iulian IacomiDe menţionat că, primarul orașului Lehliu-Gară, Iulian Iacomi, a fost prezent, în cursul zilei de 29 aprilie, la Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice unde a avut loc evaluarea proiectelor depuse pe Programul Național de Dezvoltare Locală (PNDL). Proiectul „Modernizări străzi în oraşul Lehliu-Gară, judeţul Călăraşi”, în valoare de 4,2 milioane de euro, a fost aprobat, ceea ce va permite asfaltarea celor 9 km de drum rămaşi de executat în oraşul Lehliu-Gară.

Please enter banners and links.

Next Post

De 1 mai, în plină primăvară europeană, cu gândul și cu fapta către toamna prezidențialelor: ”De ce mă voi prezenta la vot”

mie apr. 30 , 2014
Print 🖨 PDF 📄 eBook 📱Alegerile sunt evenimente ritualizante, formalizate, prin care sunt chemați toți cetățenii, în același timp, la un act simplu care se regăsește în orice aspect al vieții, la tot pasul și în fiecare moment – actul luării unei decizii, al efectuării unei alegeri. De data aceasta […]