Klaus Iohannis: „Tinerii noştri s-au săturat de mediocritate”

tineriÎmi doresc foarte mult ca tinerii să vină de partea mea. De ce? Tocmai pentru că ştiu că reticenţa lor la vot este cauzată de modelul de politician cu care s-au obişnuit până acum. Au acum de ales între mine, un politician atipic şi Victor Ponta, un om tânăr, dar îmbătrânit în metehne psd-iste de care ţara s-a săturat.

Tinerii noştri s-au săturat de mediocritate, mai ales în politică, unde reţeta domnului Ponta este să spui că te pricepi la tot, dar în realitate să fii un amator, nu te pricepi la nimic. Vor performanţă, vor să demonstreze că a venit timpul lor, că pot face ei înşişi România în care să trăiască mâine. Îmi amintesc de mine, la 25 de ani. Aveam atunci mai multe proiecte decât căi de a le pune în practică. Dar cu determinare, cu perseverenţă, cu efort am construit pas cu pas. Cine îmi dădea o şansă în 2000 să câştig primăria? Cine credea că Sibiul va ajunge un oraş reper în România? Probabil că nu foarte mulţi.

Aşa că mesajul meu pentru tineri este: Şi în România se poate! Se poate să faci carieră, se poate să îţi fie recunoscută munca. Cu mine preşedinte, România porneşte decisiv pe drumul occidentalizării.

 

Please enter banners and links.

Next Post

Interviu electoral/Elena Udrea:,,dacă voi fi preşedintele României, voi aduce un guvern competent care să recupereze anii pierduţi cu Victor Ponta şi miniştrii lui”

vin oct. 10 , 2014
De ce ar vota românii o femeie la Preşedinţia României? Cred că, în primul rând, o femeie înseamnă, clar, schimbarea. Toată lumea este de acord că trebuie o schimbare. Este adevărat că se vorbeşte despre schimbare, mai ales când vin alegerile, de 25 de ani. Şi nu putem spune că […]

Te mai poate interesa

error: Content is protected !!