Jurământul de credință a fost despus de 54 de agenți de poliție

Astăzi, la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Călăraşi 54 de viitori poliţişti care se vor alătura structurii de ordine publică şi siguranţă naţională au depus jurământul de credinţă.

 În prezenta conducerii inspectoratului şi ai membrilor de familie cei 54 de agenţi de poliţie care au promovat concursul organizat de Inspectoratul General al Poliţiei Române pentru ocuparea unor posturi de agenţi prin încadrare din sursă externă, au trecut prin emoţiile rostirii jurământului de credinţă.

Cei 54 de agenți de poliție au rostit Jurământul de Credință în prezența conducerii Inspectoratului de Poliție Județean Călăraşi, asumându-și respectarea Constituției, a drepturilor și libertăților fundamentale ale omului, aplicarea în mod corect și fără părtinire a legilor țării. De asemenea, noii agenți de poliție și-au luat angajamentul îndeplinirii cu responsabilitate și bună credință a îndatoririlor ce le revin potrivit funcției.

Pentru cei 54 de agenți de poliție va urma o perioadă de pregătire intensivă, în care vor fi instruiți cu privire la activitățile pe care le vor desfășura în calitate de polițiști.

Please enter banners and links.

Next Post

Au fost anulate simulările pentru Evaluarea Naţională şi Bacalaureat

joi ian. 19 , 2017
Printr-o adresă remisă tuturor unităţilor şcolare din judeţul Călăraşi, Inspectoratul  Şcolar Judeţean (ISJ) anunţă că au fost anulate simulările pentru Evaluarea Naţională la clasa a VIII-a şi Bacalaureat. Aceste evaluări ar fi trebuit  să aibă loc în săptămâna 23-27 ianuarie. Motivul  care a stat la baza acestei decizii luate de […]

Te mai poate interesa

error: Content is protected !!