Au fost anulate simulările pentru Evaluarea Naţională şi Bacalaureat

Printr-o adresă remisă tuturor unităţilor şcolare din judeţul Călăraşi, Inspectoratul  Şcolar Judeţean (ISJ) anunţă că au fost anulate simulările pentru Evaluarea Naţională la clasa a VIII-a şi Bacalaureat. Aceste evaluări ar fi trebuit  să aibă loc în săptămâna 23-27 ianuarie. Motivul  care a stat la baza acestei decizii luate de conducerea ISJ a fost faptul că 23 şi 24 ianuarie au fost declarate ca zile libere pentru sectorul bugetar.  De asemenea, în această perioadă, de final de semestru şcolar, urmează să fie rezolvate situaţiile elevilor cu probleme ce vor fi aprobate în cadrul sedinţelor de consiliu profesoral.

Simulările judeţene pentru Evaluare Naţională şi Bacalaureat  se vor desfăşura în cursul lunii martie, conform unui calendar ce a fost deja stabilit.

Please enter banners and links.

Actualitatea de Călăraşi

Next Post

Senatorul PNL, Răducu Filipescu: „Nu pot asista impasibil la dispariţia sportului din Călăraşi!”

lun ian. 23 , 2017
Senatorul PNL, Răducu George Filipescu, ia atitudine după ce finanţarea echipelor de fotbal, futsal şi handbal nu se mai poate face, ca până acum, de către administraţia publică locală. Parlamentarul arată că nu poate asista impasibil la dispariţia sportului din Călăraşi şi spune că va căuta soluţii pentru ca finanţarea […]

Te mai poate interesa

error: Content is protected !!