Jumătate din posturile scoase la concurs au fost ocupate la Consiliul Judetean Călăraşi

Consiliul-Judetean-Calarasi-sBlocate încă din 2009, de guvernarea Boc, posturile vacante din administraţia publică au putut fi scoase, în acest an, la concurs, în condiţiile în care acestea se încadreaza în numarul total de posturi admise, în funcţie de populaţie, pentru fiecare unitate administrativ-teritorială.
În acest context, la începutul lunii, Consiliul Judetean Călăraşi anunţa, pe site-ul oficial al instituţiei, scoaterea la concurs a 21 de posturi vacante, examenul pentru ocuparea acestora fiind anunţat pentru datele de 25 şi 27 februarie.
49 de candidati şi-au depus dosarele pentru concurs, iar dintre aceştia doar 42 au îndeplinit criteriile de selecţie prevăzute în conditiile de participare. Pe parcurs, alţi 10 nu s-au mai prezentat la concurs. Din cei 32 de participanţi la proba scrisă, doar 11 au promovat-o, aceştia trecând, cu succes, şi proba de interviu, conform rezultatelor afişate la avizierul Consiliului Judeţean.
Astfel, din cele 21 de posturi vacante, doar 11 au fost, în final, ocupate, dupa cum urmează:
– Direcţia Juridică şi Administraţie Publică: 1 post, din 5 vacante;
– Direcţia Economică: 4 posturi, din 4 vacante;
– Direcţia de Urbanism: 2 posturi, din 7 vacante;
– Direcţia Tehnică: 1 post, dintr-un post vacant;
– Direcţia Dezvoltare Regională şi Relaţii Externe: 2 posturi, din 3 vacante;
– Direcţia Management Proiecte: 1 post, dintr-un post vacant

Please enter banners and links.

Next Post

Elevii Şcolii Gimnaziale “Mircea Vodă” au oferit mărţişoare eco

Dum mart. 2 , 2014
Primăvara îşi face debutul nu aşa oricum, ci cu o zi deosebită de sărbătoare: 1 Martie, ziua îndragitului mărţişor. Mărţişorul este micul obiect prins într-un şnur alb-roşu , este un simbol al renaşterii naturii, odată cu venirea primăverii, şi al speranţei, fiind dăruit celor dragi pentru a le aduce noroc. […]

Te mai poate interesa

error: Content is protected !!