Iulian Dumitrescu: “Victor Ponta vinovat pentru ruperea USL, daca se ajunge aici”

Print Friendly, PDF & Email

Iulian Dumitrescu sInvitat la o emisiune televizată, pentru a-şi spune punctul de vedere referitor la situaţia din USL, senatorul Iulian Dumitrescu a explicat care ar fi motivul ruperii acestei Uniuni, dacă se va lua această decizie.
“Dacă se va ajunge la ruperea USL, vinovatul principal în viziunea mea este premierul Victor Ponta. Sunt două motive principale care stau la baza afirmaţiei mele şi vreau să vi le explic, cât mai concis, şi dumneavoastră:
Primul motiv: În anul 2012 s-a început cu o structură de guvernare care s-a tot modificat. PNL a cedat Ministerul Justiţiei, apoi PSD a mai dorit un post de vicepremier, în plus, pentru cineva, dar au apărut anumite probleme, nu doar din punct de vedere cantitativ, ci şi calitativ. Nu cred că Victor Ponta a ţinut un echilibru între măsurile cu caracter social şi cele liberale, luate de Guvern. La începutul anului, s-a spus că nu există spaţiu fiscal pentru o măsură care era cerută ferm de PNL, respectiv reducerea C.A.S. . La interval de 2-3 săptămâni, a apărut o măsură o măsură ambiguă, aceea electorală. Pentru această măsură neclară s-a găsit, imediat, 1 miliard de euro.
Al doilea motiv: Crin Antonescu a mers alături de Victor Ponta. L-a susţinut! Acum când Crin Antonescu a spus că are îndoieli că PSD îl va susţine, conform înţelegerii făcute în faţa românilor, PSD evită să spună că-şi va ţine cuvântul.
USL s-a prezentat în faţa românilor cu un mod clar de funcţionare. Nu vom permite schimbarea acestui mod de funcţionare, în cadrul Uniunii, votată de români. Partidul Naţional Liberal a promis că îl va sprijini ca premier pe Victor Ponta. După cum ştim cu toţii, PNL şi-a respectat cuvântul.”

Please enter banners and links.

Next Post

„Centrul de resurse pentru iniţiativă şi acţiune” - Olteniţa în acţiune

mie feb. 19 , 2014
Print 🖨 PDF 📄 eBook 📱„Şi la Olteniţa, ca oriunde în altă parte, întâlnim două categorii de oameni activi: cei care acţionează mai degrabă atunci când dispun de resurse şi care operează iniţial cu liste de revendicări (dacă aş avea bani, dacă aş avea timp, dacă aș avea ”intrare”, dacă […]