„Centrul de resurse pentru iniţiativă şi acţiune” – Olteniţa în acţiune

Print Friendly, PDF & Email

Centrul de Actiune Oltenita„Şi la Olteniţa, ca oriunde în altă parte, întâlnim două categorii de oameni activi: cei care acţionează mai degrabă atunci când dispun de resurse şi care operează iniţial cu liste de revendicări (dacă aş avea bani, dacă aş avea timp, dacă aș avea ”intrare”, dacă aş avea susţinere, dacă aş avea înţelegere, dacă aş avea piaţă de desfacere, dacă aş avea utilaje etc.), şi cei care respiră acţiune, cei care sunt orientaţi către rezultat, indiferent de orice.”, spune deputatul Raluca Surdu. Aceasta doreşte să fie organizate o serie de ateliere de lucru în acest spaţiu destinat celor interesaţi în dezvoltarea personală şi profesională.
Raluca Surdu s„Atelierele de dezvoltare profesională şi personală de la Centrul de resurse pentru iniţiativă şi acţiune – Olteniţa vin să ofere o serie de repere în susţinerea acţiunii, atât pentru momentele în care resursele dorite încetează a mai fi o preocupare, cât şi pentru cele în care acţiunea devine de fapt inerţie, un scop în sine consumator de energie şi nu o cale către rezultatele dorite. Fără astfel de repere, resursele ar fi inutile sau ar avea şanse să fie epuizate rapid, chiar risipite fără rost. Fără astfel de repere, acţiunea ar fi inconsistentă, iar rezultatele departe de aşteptări. Miercurea după-amiaza, o dată la două săptămâni, propun olteniţenilor interesaţi de dezvoltarea lor profesională şi personală o serie de ateliere de lucru care sunt mai puţin ocazii de transfer de cunoştinţe, cât mai degrabă oportunităţi de schimbare a cadrelor de referinţă, momente de introspecţie, surse de resurse non-financiare. Interesul olteniţenilor pentru acestea dă măsura sprijinului pe care îl primesc şi eu la rândul meu din partea celor pe care îi reprezint, sprijin în îndeplinirea unei bune părţi a angajamentelor cu care am candidat şi cu care am pornit la drum în mandatul de deputat. Cei interesaţi de viitoarele noastre acţiuni şi evenimente de la Centrul de resurse pentru iniţiativă şi acţiune – Olteniţa pot urmări îndeaproape pagina:

https://www.facebook.com/CentrulDeResursePentruInitiativaSiActiuneOltenita

sau pot solicita informaţii la biroul parlamentar din Bulevardul Republicii nr. 24.”, spune deputatul Colegiului 5, Raluca Surdu.

Please enter banners and links.

Next Post

Fonduri europene pentru finalizarea investiţiilor din învăţământul călărăşean

joi feb. 20 , 2014
Print 🖨 PDF 📄 eBook 📱În această săptămână, Autoritatea de Management pentru Programul Operațional Regional 2007 – 2013 a publicat, spre consultare, Ghidul solicitantului pentru Domeniul Major de Intervenţie 3.4 „Reabilitarea, modernizarea, dezvoltarea şi echiparea infrastructurii educaţionale preuniversitare, universitare şi a infrastructurii pentru formare profesională continuă”. Comisia Europeană a aprobat […]