ISU Călărași: Se circulă pe 6 drumuri naționale, în județ

Print Friendly, PDF & Email

drumuri deschiseLa acest moment, potrivit situaţiei centralizate la nivelul judeţului Călăraşi, conform datelor analizate în cadrul Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă, se înregistrează următoarele situaţii:
Din punct de vedere al căilor de comunicaţie, Autostrada Soarelui – A 2, rămâne închisă, iar în ceea ce priveşte starea drumurilor naţionale, din judeţul Călăraşi, se circulă, cu restricţie de tonaj de 3,5 tone, pe următoarele tronsoane de drum:
DN 4 Olteniţa – Bucureşti;
DN 41 Olteniţa – Căscioarele – Greaca((limită de judeţ);
DN 21 Călăraşi – Slobozia;
DN 3 A Lehliu – Drajna;
DN 3 B Călăraşi – Unirea;
DN 3 Călăraşi – Vlad Ţepeş;
Sunt încă închise circulaţiei următoarele tronsoane de drumuri naţionale, cu menţiunea că pe acestea acţionează, încă de la primele ore ale zilei, cu toate utilajele de deszăpezire:
DN 3 Vlad Ţepeş – Lehliu;
DN 3 A Dragoş Vodă – Dor Mărunt;
DN 3 B Unirea – Borcea;
În ceea ce priveşte starea drumurilor judeţene, trebuie cunoscut faptul că până la acest moment, utilajele de deszăpezire, care lucrează la foc continuu pentru degajarea zăpezii de pe cele mai multe sectoare, au reuşit să deschidă aproximativ 60 % din reţeaua de drumuri judeţene, obiectivul C.J.S.U. Călăraşi fiind ca, până la lăsarea întunericului, să fie deschise aproximativ 90 % din drumurile judeţene.
Din punct de vedere al alimentării cu energie electrică, al alimentării cu apă şi al alimentării cu gaze, la nivelul judeţului Călăraşi, ne se mai înregistrează localităţi afectate.
IMG-20140130-WA0018

De asemenea, trebuie cunoscut că pe parcursul întregii zile, 270 de jandarmi acţionează pentru degajarea zăpezii acumulate în exces în gospodăriile cetăţenilor din localităţile: Belciugatele, Frumuşani, Florica, Budeşti, Fundulea, Ştefan Cel Mare, Brâncoveni, Jegălia, Unirea, Dichiseni, Independenţa, Vâlcelele, Ciocăneşti, Plevna, Lehliu şi Nucetu.
În sprijinul cetăţenilor afectaţi de viscol şi căderile abundente de zăpadă din ultimele zile, 60 de pompieri militari din cadrul subunităţilor I.S.U. „Barbu Ştirbei” al judeţului Călăraşi intervin în localităţile: Radu Negru (Modelu), Dragalina, Brâncoveni, Lehliu Gară şi Buzoieni, pentru a ajuta persoanele vârstnice fără sprijin şi persoanele cu probleme severe de sănătate, prin degajarea zăpezii din gospodării.
Pompierii militari vor crea astfel căi de acces respectivelor persoane la magaziile de lemne, magaziile de alimente şi la celelalte anexe gospodăreşti, informează purtătorul de cuvânt al I.S.U. „Barbu Ştirbei” Călăraşi, plt. maj. Tătăranu Ştefan-Ovidiu.

Please enter banners and links.

Next Post

INFOTRAFIC: Autostrada A2 și DN3 Lehliu Gară sunt încă închise

vin ian. 31 , 2014
Print 🖨 PDF 📄 eBook 📱Se circulă fără prea multe restricții, în județul Călărași. Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că la această oră (06.45) circulaţia rutieră este închisă temporar pe Autostrada A2 București – Constanța, pe tronsonul Lehliu – Feteşti și pe următoarele sectoare de drumuri […]