IPJ Călăraşi scoate la concurs 55 de posturi

IPJ-CalarasiÎncepând de luni, 03 octombrie a.c., la nivelul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Călăraşi se va da startul înscrierilor pentru concursul de angajare din sursă externă.

Inspectoratului de Poliţie Judeţean Călăraşi îi sunt alocate 55 de posturi pentru încadrări din sursă externă în specialităţile ordine publică – mediul urban şi rural, rutieră, conductori câini, precum şi 2 posturi pentru reîncadrare, în specialitatea ordine publică.

 

Perioada de înscriere se va desfăşura în intervalul 03 – 07 octombrie a.c. la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Călăraşi.

 

Mai multe detalii referitoare la condițiile de participare, tematica și bibliografia, documentația necesară pentru întocmirea dosarului de candidat și probele de concurs le veţi găsi accesând pagina web https://cl.politiaromana.ro, la secţiunea Carieră – Posturi scoase la concurs  sau la sediul inspectoratului începând cu data de 01 octombrie a.c.

Please enter banners and links.

Actualitatea de Călăraşi

Next Post

E.U. BACK TO SCHOOL – Ziua Carierei, ediția a II-a, la Liceul ,,Mihai Eminescu”

mar oct. 4 , 2016
La inițiativa Liceului “Mihai Eminescu”, având ca partener Inspectoratul Școlar al Județului Călărași, în data de 16 Septembrie 2016, s-au desfășurat activitățile  proiectului “Ziua CARIEREI” dedicat elevilor din liceu, susținut prin programul “EU Back to School” al Comisiei Europene. Grație ‘Programului EU Back to school’ angajații Comisiei Europene sunt încurajaţi să-şi […]

Te mai poate interesa

error: Content is protected !!