Ion Stan – noul director al Camerei Agricole Calarasi

Print Friendly, PDF & Email

Ion StanCunoscut ca om de afaceri, în domeniul serviciilor de pază, protecţie şi transport valori, Ion Stan a cochetat, în ultimii ani, cu activitatea politică.Trecut de la PDL la PNL, a candidat în vara anului 2012 la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Călărasi, din partea PP-DD, obţinând un rezultat onorant, care l-a plasat peste media naţionala a partidului.

Alegerile parlamentare, din toamna aceluiaşi an, l-au gasit susţinând politic pe candidaţii USL, ca membru, din nou, al P.N.L. Călăraşi. Dupa încheierea celor două campanii electorale, în calitatea sa de om de afaceri din tabăra puterii locale şi centrale, Ion Stan nu s-a reîntors în zona privată, preferând să înceapa o noua activitate, cea de om de administraţie publică.

Un prim pas l-a făcut, devenind angajat al primăriei municipiului Călărasi. Pentru puţin timp, pentru că, începând cu ziua de miercuri, 31 iulie este noul director al Camerei Agricole a judeţului Călăraşi, consilierii judeţeni îndeplinind, practic, o formalitate: validarea rezultatului concursului pe care Ion Stan l-a susţinut pentru noua funcţie.

Please enter banners and links.

Next Post

Încă 50 de ha în proprietatea Consiliului Judeţean Călăraşi

sâm aug. 3 , 2013
Print 🖨 PDF 📄 eBook 📱În multe din apariţiile sale publice, preşedintele Consiliului Judeţean, Răducu George Filipescu explica faptul că, lipsa proprietătii asupra unor suprafeţe de teren îngreuneaza proiectele de dezvoltare ale administraţiei publice, aceasta fiind nevoită să-şi limiteze acţiunile de investiţii doar asupra “modestului” domeniu public şi privat. Ca […]