Institutul pentru Politici Publice va pregăti salariații Primăriei Călărași

Print Friendly, PDF & Email

PrimarieÎn perioada 9-12 decembrie 2014, vor avea loc în cadrul Primăriei municipiului Călărași cursuri interne destinate salariaților proprii și colaboratorilor instituționali invitați, sub denumirea de Integritate și bună guvernare.

Vor fi abordate teme precum: procesul legislativ local (etapa internă și etapa externă), colaborarea între societatea civilă și autorități publice locale în contextul managementului fondurilor structurale în exercițiul financiar 2014-2020, un management eficient al bugetului local, achizițiilor publice și fondurilor europene la nivel local, comunicare (internă și externă), menite a crește gradul de perfecționare în domeniile mai sus enumerate, precum și prevenirea și educația în domeniul corupție.

Cursurile vor fi susținute de către experți ai Institutului pentru Politici Publice București (IPP), una dintre organizațiile neguvernamentale reputate în România pentru activitatea derulată în domeniul creșterii capacității administrației publice și a altor actori relevanți în procesul de formulare a politicilor publice și transparentizare a activității derulate de instituțiile publice, centrale și locale.

Precizăm faptul că acțiunea se înscrie în Planul Sectorial de Acțiune pentru implementarea la nivelul Primăriei Călărași a Strategiei Naționale Anticorupție pe perioada 2012-2015 adoptat la nivel intern prin Dispoziția Primarului nr. 1238/31.10.2012.

 

Please enter banners and links.

Next Post

Două accidente grave, cu victime decedate, produse pe drumurile din judeţul Călăraşi

lun dec. 8 , 2014
Print 🖨 PDF 📄 eBook 📱În seara de 5 decembrie 2014, B. Cornel, de 53 ani, din municipiul Olteniţa, a condus un autoturism pe DN 4, din direcţia Bucureşti către Olteniţa, şi a accidentat pe D. Maria, de 58 ani, din comuna Spanţov, care s-a angajat în traversarea drumului prin […]