Două accidente grave, cu victime decedate, produse pe drumurile din judeţul Călăraşi

Print Friendly, PDF & Email

accidentÎn seara de 5 decembrie 2014, B. Cornel, de 53 ani, din municipiul Olteniţa, a condus un autoturism pe DN 4, din direcţia Bucureşti către Olteniţa, şi a accidentat pe D. Maria, de 58 ani, din comuna Spanţov, care s-a angajat în traversarea drumului prin loc nepermis şi fără să se asigure.În urma accidentului, victima a fost transportată la Spitalul Olteniţa, unde a decedat.Conducătorul auto a fost testat de poliţişti cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.În cauză s-a întocmit dosar penal, în care sunt continuate cercetările pentru determinarea tuturor împrejurărilor producerii accidentului.

În noaptea de 5 spre 6 decembrie 2014, A. Alin, de 36 ani, din municipiul Feteşti, judeţul Ialomiţa, a condus un autoturism, pe DN 3 B, în afara comunei Borcea, şi, pe fondul vitezei neadaptate într-o curbă la stânga, a pierdut controlul direcţiei de deplasare. Maşina a părăsit partea carosabilă şi a intrat într-un cap de pod.

Din accident a rezultat rănirea gravă a conducătorului auto şi decesul lui C. Aurel, de 37 ani, din Feteşti, pasager în autoturism.

Cercetările sunt efectuate în continuare pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor producerii accidentului.

 

 

Please enter banners and links.

Monica Ghiorghe

Next Post

La Călăraşi va fi organizat evenimentul umanitar „Fii Moș Crăciun pentru o zi”

lun dec. 8 , 2014
Print 🖨 PDF 📄 eBook 📱Direcția de Asistență Socială(DAS) din cadrul Primăriei Călărași s-a alăturat campaniei umanitare ”Fii Moș Crăciun pentru o zi”, în cadrul căreia pe data de 15 decembrie, la ora 18:00, trupa de teatru ”Trepte” a Centrului Cultural Județean va pune în scenă piesa ”ActorEști”, banii strânși […]