Incendiu provocat intenționat la un apartament din Călărași

Print Friendly, PDF & Email

pompieri incendiuDouă echipaje specializate de stingere din cadrul Detaşamentului de pompieri Călăraşi au acţionat raza localităţii, pe strada Nufărului, pentru lichidarea unui incendiu, care se manifesta cu flacără şi cu fum dens la nivelul unei locuinţe aflate la parterul blocului E 9.

  În data de 14.06.2014, ora 20.18, două echipaje specializate de stingere din cadrul Detaşamentului de pompieri Călăraşi au fost solicitate, prin intermediul apelului unic de urgenţă 112, să acţioneze pe raza municipiului, pe strada Nufărului, pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la nivelul unei locuinţe, proprietate individuală, aparţinând lui Cristian C.

La sosirea echipajelor profesioniste de stingere, incendiul se manifesta violent la nivelul întregii locuinţe de la parterul respectivului imobil, cu posibilitate de propagare la vecinătăţi.

Potrivit primelor cercetări efectuate de către pompierii militari la faţa locului, se pare că a incendiul a fost provocat de o persoană neidentificată, care a folosit intenţionat o sursă de aprindere pentru a genera arderea.

Două echipaje profesioniste de stingere din cadrul Detaşamentului de pompieri Călăraşi s-au deplasat la această intervenţie cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă, una de capacitate mărită şi una de capacitate medie, acţionând pentru lichidarea incendiului şi a înlăturării efectelor negative provocate de acesta timp de aproximativ 120 de minute  .

În urma incendiului au ars: elemente de mobilier, elemente de material plastic, aparatură electrocasnică şi materiale textile, s-au deteriorat pereţii locuinţei şi s-au degradat instalaţiile utilitare ale apartamentului (reţele apă, gaze, electricitate), cât şi o uşă de la apartamentul învecinat.

 

Please enter banners and links.

Next Post

Număr record de şoferi sancţionaţi de poliţiştii călărăşeni, numai în 3 zile

lun iun. 16 , 2014
Print 🖨 PDF 📄 eBook 📱În perioada 13 – 15 iunie a.c., pe raza judeţului Călăraşi, Inspectoratul Judeţean de Poliţie a desfăşurat o acţiune de prevenire a evenimentelor rutiere produse pe fondul nerespectării prevederilor legale privind viteza de deplasare pe drumurile publice. Au fost sancţionaţi  peste 380 de participanţi la […]