Încă un primar, din județul Călărași, a trecut la PSD, cu toți consilierii locali

primarFinalul de săptămână a venit cu un anunț de ultimă oră, din partea primarului comunei Vasilați, Lucian Vasile. Acesta a decis să treacă de la PNL la PSD, împreună cu toți consilierii locali.

Pentru Actualitatea de Călărași, acesta a declarat:

„ Am considerat că e necesar să facem un bine locuitorilor. Am crezut în USL, în Crin Antonescu şi în alianţă şi am fost dezamăgiţi. Ca primar, am nevoie de fonduri ca să dezvolt localitatea. Am o experienţă de 30 de ani în Primărie. Am pornit ca simplu angajat, am fost viceprimar, iar acum sunt primarul localităţii, la al treilea mandat.

Din păcate, totul se rezolvă politic, inclusiv la noi, la primării! Aştept să fiu susţinut în proiectele de alimentare cu apă şi canalizare, precum şi pentru drumuri. Am discutat şi cu preşedintele PNL, Răducu Filipescu şi i-am spus că voi pleca. Ne cunoaştem de prea mult timp, ca să fi avut altfel de discuţii, decât că plec pentru a putea să îmi susţin comunitatea. ”, a spus primarul Lucian Vasile.

Alături de primar, au profitat ales să plece către PSD, toţi cei 13 consilieri locali: 8 PSD, 5 PP-DD

Please enter banners and links.

Next Post

Ziua Mondială a Educaţiei a fost celebrată la Călăraşi

lun oct. 6 , 2014
 UNESCO a stabilit ca în fiecare an, pe data de 5 octombrie, să fie sărbătorită Ziua Mondială a Educaţiei ce este dedicată  cadrelor didactice şi contribuţiei lor în  domeniul educaţional şi al cercetării. La Călăraşi, Ziua Educaţiei a fost celebrată luni, 6 octombrie, în sala de şedinţe a Consiliului Local. […]

Te mai poate interesa

error: Content is protected !!