Două accidente rutiere grave, produse din cauza neatenţiei

Print Friendly, PDF & Email

accidente rutiereSâmbătă, 4 octombrie 2014, D. Tiberiu, de 18 ani, din comuna Alexandru Odobescu, a condus un moped pe DJ 307 A şi, pe fondul neatenţiei în conducere, aintrat în coliziune cu un atelaj hipo nesemnalizat, staţionat parţial în afara părţii carosabile. În urma impactului a rezultat vătămarea corporală gravă a conducătorului mopedului.Poliţiştii au constatat că acesta nu poseda permis de conducere.Cercetările sunt continuate în cauză pentru determinarea tuturor cauzelor producerii accidentului.

Duminică, 5 octombrie 2014, R. Iulică, de 35 ani, din Călăraşi, a condus un autoturism pe strada General Constantin Pantazi, din municipiul Călăraşi, şi a accidentat pe I. Marius, de 32 ani, din localitate, ce se deplasa pe partea carosabilă. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală gravă a pietonului.Conducătorul auto a abandonat autoturismul şi a părăsit locul accidentului fără încuviinţarea poliţiştilor. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului.

 

 

 

Please enter banners and links.

Monica Ghiorghe

Next Post

Încă un primar, din județul Călărași, a trecut la PSD, cu toți consilierii locali

lun oct. 6 , 2014
Print 🖨 PDF 📄 eBook 📱Finalul de săptămână a venit cu un anunț de ultimă oră, din partea primarului comunei Vasilați, Lucian Vasile. Acesta a decis să treacă de la PNL la PSD, împreună cu toți consilierii locali. Pentru Actualitatea de Călărași, acesta a declarat: „ Am considerat că e necesar […]