În luna ianuarie 2016, are loc selecția pentru locurile de muncă din domeniul agricol – Spania

euresÎn perioada 25-29 ianuarie 2016, va avea loc selecția pentru ocuparea locurilor de muncă din domeniul agricol –Spania.

Firma Surexport Campania Agraria SL cu sediul în Huelva –Spania a comunicat, prin rețeaua EURES, o ofertă de 800 de locuri de muncă pentru muncitori necalificați (culegători căpşuni).

Durata contractelor de muncă este  de aproximativ 3 luni, data estimată de angajare fiind 15 februarie 2016.

Salariul  oferit de firmă este  de  40  euro  brut /zi, plătibil  la  două  săptămâni  prin transfer bancar. Contribuţiile  datorate  sunt  2%  impozit  pe  venit şi 113 euro asigurare socială.

Cazarea este oferită de către angajator contra unei sume de 1,6 euro pe zi. Nu există posibilitatea cazării solicitanților barbați în cadrul firmei.

Transportul  către  locul  de  muncă  este plătit de angajator şi se decontează din salariile pe care lucrătorul le va primi în timpul lucrat la firmă.

Perioada  de probă este de 15 zile, timp în care atât angajatul cât și angajatorul pot rezilia unilateral contractul. Dacă, în  perioada  de  probă, decizia  de  reziliere a contractului aparţine angajatului, acesta va suporta din buzunarul propriu contravaloarea drumului de întoarcere. În situaţia în care decizia aparţine angajatorului, costurile drumului de întoarcere vor fi suportate de angajator.

Pot participa la selecție atât persoane care dețin NIE (număr de identificare a străinilor) cât și persoane care nu au mai lucrat în Spania.

Persoanele interesate din județul Călărași trebuie să se adreseze asistentului EURES din cadrul AJOFM Călărași pentru a fi înregistrate în baza de date, cu următoarele documente:

  • copie act identitate;
  • cazier judiciar,
  • adeverința medical cu mențiunea “apt pentru muncă”,
  • CV model Europass în limba română.

Relații suplimentare se pot obține la telefon 0242/315798. Persoană de contact – Donciu Simona, asistent EURES.

 

Compartimentul  Comunicare şi Secretariatul Consiliului Consultativ

Please enter banners and links.

Next Post

Proiectul de Lege, inițiat de Dan Motreanu, Cristina Pocora și Ben-Oni Ardelean, a fost adoptat de Parlament

joi oct. 29 , 2015
Proiectul de Lege se referă la situația minorilor români aflați în străinătate sub o formă de protecție, care nu au document de stare civilă, identitate sau de călătorie românesc. Lipsa certificatului de naștere românesc duce la imposibilitatea de eliberare a unui pașaport temporar acestor minori, având în vedere că nu […]

Te mai poate interesa

error: Content is protected !!