În 3 săptămâni, 5 medici au venit la Călărași

Print Friendly, PDF & Email

spital5 medici se pregătesc să își înceapă activitatea la Spitalul Județean de Urgență Călărași. Dacă până acum ne întrebam de ce medicii nu vin să lucreze şi la spitalul nostru, răspunsul că se poate, vine chiar de la actuala conducere. La numai trei săptămâni de când a preluat managementul, Dan Romulus Șerban a reușit să convingă  5 medici să vină lucreze la Călărași.

Pe secția chirurgie vor completa echipa  încă doi medici, pe secția de ortopedie vor veni alți doi doctori, unul dintre aceștia chiar din echipa cu care actualul manager, Dan Romulus Șerban, a operat la Spitalul Clinic de Urgență Floreasca, lista fiind completată de un medic urolog.

„ În prezent, pe secţia de ortopedie gărzile sunt acoperite doar de medici ortopezi. Îmi doresc să reuşesc să aduc unul sau doi medici internişti, pentru secţia de interne şi pentru cea de cardiologie, iar, săptămânal, va veni la Călăraşi un medic cardiolog. Îmi doresc să lucreze în linişte, colegii mei medici, fără să se concureze neloial şi să oferim servicii medicale de calitate la Spitalul Judeţean de Urgenţă Călăraşi.” , a declarat pentru Actualitatea de Călăraşi, managerul Dan Romulus Şerban.

Please enter banners and links.

Next Post

Directorul Centrului Cultural Județean Călărași, Radu Dinulescu și-a dat demisia

sâm feb. 2 , 2013
Print 🖨 PDF 📄 eBook 📱Din dorinţa de a afla ce va cuprinde stagiunea de primăvară, ce va debuta luna aceasta,  l-am contactat telefonic pe directorul instituţiei organizatoare,a  Centrului Cultural Județean Călărași, ce ne-a dat o altă veste, care ne-a luat prin surprindere. Radu Dinulescu a declarat, pentru Actualitatea de […]