Grav accident în Tonea: La un pas de moarte, după ce a intrat cu mașina în copac

Print Friendly, PDF & Email

000Un echipaj de descarcerare şi un echipaj SMURD din cadrul Detaşamentului de pompieri Călăraşi au acţionat pe raza localităţii Tonea, comuna Modelu, pentru descarcerarea şi acordarea primului ajutor unui bărbat, victima unui grav accident rutier. În data de 17.06.2014, ora 09.02, un echipaj specializat de descarcerare şi un echipaj de prim ajutor SMURD din cadrul Detaşamentului de pompieri Călăraşi au fost solicitate, prin intermediul apelului unic de urgenţă 112, să acţioneze pe raza localităţii Tonea, comuna Modelu, pentru descarcerarea şi acordarea unui bărbat în vârstă de 60 de ani, victima unui grav accident rutier.

La sosirea echipajelor pompierilor militari, conducătorul autoturismului se afla în stare de comă, cu multiple traumatisme la nivelul capului şi toracelui, iar autoturismul se afla în afara părţii carosabile, contorsionat pe un copac de pe marginea drumului, fiind puternic avariat, Conducătorul auto a fost preluat de către paramedicii SMURD şi un echipaj S.A.J. sosit la faţa locului, i-au fost acordate îngrijiri medicale de urgenţă şi a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Călăraşi.

Untitled

Please enter banners and links.

Next Post

Călărășenii înșelați cu motorină compusă dintr-un amestec de apă și băutură răcoritoare

mar iun. 17 , 2014
Print 🖨 PDF 📄 eBook 📱 Reprezentanţii Poliţiei călărăşene   aduc în atenţia opiniei publice faptul că pe site-urile comerciale au apărut anunţuri din partea unor „binevoitori” care oferă spre vânzare  combustibil la preţuri foarte mici. Se pare că aceşti aşa-zişi „comercianţi” provin din  comuna Dragalina şi ei se folosesc de naivitatea […]