Călărășenii înșelați cu motorină compusă dintr-un amestec de apă și băutură răcoritoare

canistre-damigene-benzina-motorina Reprezentanţii Poliţiei călărăşene   aduc în atenţia opiniei publice faptul că pe site-urile comerciale au apărut anunţuri din partea unor „binevoitori” care oferă spre vânzare  combustibil la preţuri foarte mici. Se pare că aceşti aşa-zişi „comercianţi” provin din  comuna Dragalina şi ei se folosesc de naivitatea celor care cred că pot procura,  în mod convenabil, combustibil, din alte locuri, decât cele autorizate. Într-un comunicat emis de către Inspectoratul Judeţean de Poliţie (IPJ) Călăraşi se arată    că, în ultima perioadă, la nivelul I.P.J. au fost înregistrate mai multe sesizări ale unor cetăţeni cu privire la faptul că au fost victimele infracţiunii de înşelăciune cu carburant, pe raza comunei Dragalina. La iniţiativa conducerii IPJ Călăraşi, au fost intensificate activităţile de prevenire şi combatere privind acest tip de fapte, în scopul diminuării şi stopării lor.

 În acest sens, pentru informarea opiniei publice şi a cetăţenilor „amatori de chilipiruri”, au fost transmise mesaje de informare atât persoanelor care şi-au postat numărul de telefon pe unele site-uri de internet destinate achiziţiilor de bunuri, cât şi reprezentanţilor mass-mediei locale şi centrale.

 Modul de operare folosit la comiterea acestor infracţiuni este de identificare şi contactare a potenţialilor clienţi, de pe site-urile de anunţuri gratuite, cărora li se oferă cantităţi de motorină la preţuri, cu mult, sub preţurile practicate în staţiile de alimentare cu carburant (motorină la preţ de 3,5 lei – 4 lei/litru).

 Clienţii, persoane din judeţul Călăraşi şi judeţele limitrofe (Ialomiţa, Brăila, Buzău, Constanţa, municipiul Bucureşti), sunt chemaţi în zone izolate de pe raza localităţii Dragalina, judeţul Călăraşi, pentru a achiziţiona, cu titlu de combustibil, un amestec din apă, băutură răcoritoare de culoare galbenă şi o cantitate infimă de motorină.

Please enter banners and links.

Next Post

Comunicat de presa - servicii pentru absolventii promotiei 2014

mie iun. 18 , 2014
Agenția Județeană pentru ocuparea Forței de Muncă din Călărași oferă o gamă diversificată de servicii absolvenţilor care se înregistrează în baza de date a instituției,  în termen de 60 de zile de la absolvire. Pentru înregistrare ca persoană aflată în căutarea unui loc de muncă, absolvenţii vor depune următoarele documente: […]

Te mai poate interesa

error: Content is protected !!