Glicemia si hemoglobina glicată testate gratuit de Ziua Mondială a Diabetului

Print Friendly, PDF & Email

DiabetPrimăria municipiului Călărași, în parteneriat cu Clubul Lions Călărași și Centrul de Diabet Călărași, organizează, cu ocazia Zilei Mondiale a Diabetului, în data de 14 noiembrie, o acțiune cu tema ”Viața sănătoasă și diabetul”. Manifestarea își propune să atragă atenția asupra importanței prevenției și a controlului eficient al diabetului prin modificarea comportamentului alimentar.

Acțiunea va avea loc pe 14 noiembrie, pe platoul din fața Primăriei Călărași (de pe str. București), începând cu ora 09:00, și constă în testarea gratuită a glicemiei și a hemoglobinei glicate, dar și într-un program educațional privind importanța alimentației sănătoase.

 

Please enter banners and links.

Next Post

Dunărea şi Călăraşiul în cartografia veche

mar nov. 11 , 2014
Print 🖨 PDF 📄 eBook 📱Expoziţia temporară „Dunărea şi Călăraşiul în cartografia veche”, organizată de Muzeul Dunării de Jos, în colaborare cu Muzeul Naţional al Hărţilor şi Cărţii Vechi Bucureşti, prezintă publicului călărăşean, o serie de lucrări cartografice datate în perioada secolelor XVI – XIX, care ilustrează atât cursul Dunării, cât şi […]