Gheorghe Irimiaș nu mai este “veșnicul” director al Secției Drumuri Naționale Călărași

Gheorghe IrimiasFoto: Obiectiv de Călărași

Sfârșitul lunii martie a adus două evenimente mai puțin asteptate.

Primul, ne-a fost comunicat de Administrația Națională de Meteorologie și l-am simțit deja pe propia piele. Codul galben de ninsoare și temperaturile scăzute, atunci când credeam că, în sfârșit, a venit primăvara, au constituit o primă surpriză deloc plăcută. Al doilea eveniment are, într-un fel, legătură cu primul. Avertizarea meteo de la sfârșitul lunii martie a fost prima “încercare” pentru noul director al Secției Drumuri Naționale Călărași, Marian Ichim, membru al P.S.D. Calarasi. Pentru că, acesta l-a înlocuit deja în funcţie pe “veșnicul” Gheorghe Irimiaş. Acestă numire o putem cataloga ca pe o surpriză, mai ales, după ce, nu cu mult timp în urmă, aflam de la fostul deputat Stelian Fuia, că directorul Irimiaş este “de neînlocuit”, pentru că pe raza judeţului Călăraşi nu se găsesc alţi ingineri de specialitate.

Nu puţine au fost momentele, de-a lungul anilor, când acţiunile de deszăpezire ce trebuiau coordonate de Secţia Drumuri Naţionale Călăraşi au lăsat de dorit, închiderea sectoarelor de drumuri naţionale din judeţ fiind o regulă, redeschiderea acestora realizându-se cu mare greutate. Şi asta pentru că, simţindu-se neverificaţi şi necoordonaţi, angajaţii firmelor de deszăpezire îşi “permiteau” să mai şi doarmă, când drumurile erau blocate, fapt constatat în teren de fostul , Emil Muşat la unul din controalele efectuate în iernile trecute.

Marian Ichim site

Aşteptăm să vedem acum eficienţa angajaţilor de la Secţia Drumuri Naţionale Călăraşi, atunci când ne vom lupta din nou cu viscolul, noul director având timp suficient să îşi intre “în pâine” până la iarna viitoare.

De menţionat că Marian Ichim (40 de ani) este absolvent al Facultăţii de Management Braşov, Universitatea Spiru-Haret şi este de 15 ani controlor de trafic în cadrul Secţiei de Drumuri Naţionale Călăraşi.

 

 

 

Please enter banners and links.

Next Post

Cine solicită ajutoarele sociale de la stat?

mar apr. 2 , 2013
An de an, Agenţia Judeţeană de Prestaţii si Inspecţie Socială (AJPIS) din Călăraşi este asaltată de zeci de cereri pentru acordarea unor ajutoare  sociale de urgenţă. Dat fiind acest fapt, ne-am propus, prin realizarea unui reportaj, să aflăm care sunt principalii solicitanți ai acestor ajutoare. Nu a fost o surpriză să aflăm că […]

Te mai poate interesa

error: Content is protected !!