Clubul Sportiv ,,Seijitsu”Călăraşi a ocupat podiumul la Cupa de Karate SEISHIN-KAI Braşov

karate 1Deşi este un club sportiv tânar care a luat fiinţa în luna mai, anul acesta , ,,SEIJITSU”Călăraşi demonstrează, încă o data, valoarea pe care a căpătat-o, prin rezultatele competiţionale pe care le-a obţinut într-un timp destul de scurt. La Cupa de Karate SEISHIN-KAI Braşov, ce a avut loc pe 30 noiembrie a.c., sportivii călărăşeni, componenţi ai Clubului Seijitsu, au reprezentat municipiul Călăraşi cu demnitate şi mândrie. La această competiţie, de tip interstil, ce este avizată de I.S.K.F. International (Karate-Do Shotokan, Shorin Ryu Karate , Goju ryu Karate ),au fost prezente 12 cluburi sportive, în total, 170 de sportivi , unde au obţinut mai multe medalii .

În cadrul deschiderii oficiale a acestei competiţii de karate, au fost înmânate,unor oficialităţi dar şi unor instructori de cluburi sportive,   Diplome de Excelenţă şi o cupă pentru calităţile sportive   deosebite si pentru contribuţia la dezvoltarea si promovarea Karate-ului. Gheorghiţă Mirea, preşedintele C.S. Seijitsu Călăraşi şi  instructor Secţia Karate-Do Shotokan a primit  Centura Neagra 2 Dan.

karate 2  C.S.SEIJITSU-Călăraşi a fost prezent la această competiţie cu o parte din membrii clubului, unde au obţinut urmatoarele rezultate:

Kata individual feminin :

Categoria 18-44 ani;

Locul I  – Zburătură Paula;Locul II – Bacain Ionela Oana.

Categoria 8-9 ani:

Locul I –  Cioboată Gabriela;Locul III – Mirea Teodora Ionela ;Locul III – Radu Andreea Miruna

Categoria 6-7 ani:Locul III – Ghelase Miruna Andreea

 

Kata individual masculin :

Categoria 18-44 ani:Locul III Gheorghiţă Mirea

karate 3Categoria 9-10 ani: Locul I- Ghelase Alexandru Daniel;Locul III-Oprea Davin Niculae

Categoria 8-9 ani:Locul II Paun Alexandru; Locul III – Zburatura Razvan

Kata echipe feminin

  Categoria 9-10 ani: Locul III-Ghelase Alexandru Daniel; Scurtu     Cosmina Marina;Radu Miruna Andreea

Instructorul Ghoerghiţă Mirea a ţinut să mulţumească public pentru invitaţia de a participa la competiţia de Karate SEISHIN-KAI de la Braşov ,preşedintelui I.S.K.F.  ROMANIA ,Shihan Simion Tudorel 7 Dan Karate-Do Shotokan, firmei Tudan care a asigurat transportul sportivilor, în deplină siguranţă, dar şi celor care au susţinut participarea lor la această  competiţie de mare importanţă  în viaţa sportului românesc.

karate 4

Please enter banners and links.

Next Post

Gesturi mici pentru o bucurie mare: Doamnele liberale au oferit cadouri de Moș Nicolae

sâm dec. 7 , 2013
Campania ”Din suflet pentru copii – gesturi mici pentru o bucurie mare” a  fost lansată astăzi de către doamnele din Grupul Parlamentar al PNL. Încărcate cu cadouri de Moș Nicolae pentru cei mici, doamnele deputat Raluca Surdu, Cristina Pocora și Raluca Ispir au vizitat Centrul de plasament ”Pinocchio” din Sectorul […]

Te mai poate interesa

error: Content is protected !!