Gabi Szabo şi Diana Oprea revin la Călăraşi, la Ziua Sportului

ziua sportuluiCea de-a doua ediţie Ziua Sportului de la Călăraşi se pregătește de start pe stadion, şi nu în stradă cum se stabilise iniţial. Astfel, evenimentul organizat de TenarisSilcotub va avea loc pe 25 mai, la Stadionul Dunărea, începând cu ora 8:00. Totuşi, elementele celui mai mare proiect sportiv dedicat comunității au rămas neschimbate: două crosuri, de 3 km și 10 km, desfăşurate pe pista de atletism, precum şi diverse activităţi sportive: fotbal, baschet, volei şi alte competiţii pentru familii, organizate pe terenul de zgură de lângă Stadionul Dunărea.

 La Ziua Sportului TenarisSilcotub, participanți de toate vârstele au ocazia de a accepta provocarea mişcării pentru sănătate şi de a se împrieteni cu sportul în diferitele sale forme.

„Pe lângă beneficiile pe care le implică mișcarea, Ziua Sportului TenarisSilcotub este un prilej de a ne aduce pe toți împreună: familie, prieteni, colegi, vecini, profesori etc. într-un mediu dinamic, în care veselia, culoarea și distracția sunt elementele cheie. Vă așteptăm în număr cât mai mare la start să explorăm împreună noi limite”, spune Mirela Mihalcea, Coordonator Dezvoltare Socială, TenarisSilcotub.

Gabriela Szabo, campioană mondială și olimpică la atletism, și Diana Oprea, campioană mondială la fitness, vor sosi la Călăraşi cu ocazia evenimentului. Cele două campioane îi vor încuraja pe alergători și le vor transmite tuturor participanților din pasiunea lor pentru mișcare, iar Cabral va fi MC-ul evenimentului, mobilizându-i pe toți cei prezenți la Ziua Sportului.

Please enter banners and links.

Next Post

Dep. Raluca Surdu vă propune redirecționarea a 2% din impozitul pe venit către sănătate

mie mai 22 , 2013
 Informare, conștientizare, implicare, contribuție – responsabilitatea fiecăruia dintre noi În ciuda eforturilor curente și a faptului că este un domeniu de permanente reforme, sistemul de sănătate din România este încă deficitar la foarte multe capitole: subfinanțarea, legislația stufoasă, numărul redus de cadre medicale, emigrarea acestora, dotările precare, clădirile improprii desfășurării […]

Te mai poate interesa

error: Content is protected !!