FLAG “Dunărea Călărășeană” a organizat un schimb de bune practici

flagFLAG “Dunarea Calaraseana” a organizat, in perioada 22 – 24 iunie a.c., un schimb de bune practici, in cadrul proiectului “Sprijin pentru consolidarea parteneriatului si elaborarea V. PuranStrategiei de dezvoltare integrate, plasata sub responsabilitatea comunitatii, pentru zona pescareasca Dunarea Calaraseana”, finantat prin Programul Operational pentru Pescuit si Afaceri Maritime 2014 – 2020.

Actiunea s-a desfasurat cu sprijinul FLAG Olt si FLAG Calafat si a avut ca scop vizitarea unor obiective realizate in cadrul unor proiecte finantare in perioada 2013 – 2015, astfel incat participantii sa poata prelua idei de proiecte, sa stabileasca contacte de afaceri, sa isi largeasca orizontul.

Au participat membri ai FLAG – ului, reprezentantii administratiei publice locale, precum si reprezentanti ai FLAG-ului nou infiintat – Valea Mostistei.

 

 

Please enter banners and links.

Next Post

Judeţul Călăraşi / Nicio medie de 10, la Evaluarea Naţională

Dum iul. 3 , 2016
Vineri, 1 iulie, au fost date publicităţii rezultatele obţinute la Evaluarea Naţională . Conform unui comunicat remis de către Ministerul Educaţiei, la nivel naţional, 75% , din absolveţii clasei a VIII-a, au obţinut medii de peste 5, înainte de contestaţii. Un număr de 241 de candidaţi a obţinut media generală 10 (cei […]

Te mai poate interesa

error: Content is protected !!