42 de agenţi de poliţie au intrat în rândurile poliţiştilor, de la IPJ Călăraşi

Print Friendly, PDF & Email

cadre noi in politie42 de agenţi de poliţie au intrat în rândurile poliţiştilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean Călăraşi, începând cu data de 01 iulie 2016. Aceştia au promovat  în luna mai 2016 examentul de încadrare din sursă externă şi reîncadrare.

 Cei 42 agenţi de poliţie au fost întâmpinaţi de conducerea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Călăraşi, care i-a asigurat pe cei mai noi poliţişti care se alătură structurilor de ordine publică şi siguranţă naţională de întregul sprijin în exercitarea profesiei, care implică devotament, seriozitate, bunăvoinţă şi fermitate.

În data de 11.07.a.c. proaspeţii agenţi vor depune jurământul de credinţă, după care vor lua parte la un curs intensiv de pregătire teoretică şi practică, organizat la una dintre unităţile de învățământ ale M.A.I. care va culmina cu un  examen de  absolvire, în urma căruia  vor afla dacă rămân polițiști în slujba cetățeanului sau redevin cetățeni pentru care visul de a deveni polițiști se termină după 3 luni.

Cele 42 de posturi sunt repartizate în comunele Alexandru Odobescu, Ciocăneşti, Cuza Vodă, Dorobanţu, Grădiştea, Independenţa, Ulmu, Dragalina, Perişoru, Dragos Vodă, Ştefan Vodă, Dor Mărunt, Borcea, Dichiseni, Jegălia, Roseţi, Gălbinaşi, Fundeni, Plătăreşti, Sohatu, Vasilaţi, Chirnogi, Mânăstirea,  Radovanu, Ulmeni, Sohatu, Crivăţ, Gurbăneşti, Săruleşti, Tămădău Mare, Belciugatele şi Frăsinet.

Precizăm că agenții vor dobândi dreptul de a purta armament de serviciu numai după perioada de pregătire intensivă și după ce vor  promova examenul de definitivare în carieră.

Please enter banners and links.

Next Post

FLAG “Dunărea Călărășeană” a organizat un schimb de bune practici

Dum iul. 3 , 2016
FLAG “Dunarea Calaraseana” a organizat, in perioada 22 – 24 iunie a.c., un schimb de bune practici, in cadrul proiectului “Sprijin pentru consolidarea parteneriatului si elaborarea Strategiei de dezvoltare integrate, plasata sub responsabilitatea comunitatii, pentru zona pescareasca Dunarea Calaraseana”, finantat prin Programul Operational pentru Pescuit si Afaceri Maritime 2014 – […]