AJOFM Călăraşi sprijină financiar angajatorii

Print Friendly, PDF & Email

AJOFMÎn scopul prevenirii şomajului, angajatorilor care organizează programe de formare profesională pentru proprii angajaţi, derulate de furnizori de servicii de pregătire profesională, autorizaţi în condiţiile legii, li se acordă, din bugetul asigurărilor pentru şomaj, o sumă reprezentând 50% din cheltuielile cu serviciile de formare profesională organizate pentru un număr de cel mult 20% din personalul angajat.

Angajatorii pot beneficia de suma amintită mai sus pentru derularea unui singur program de formare profesională în cursul unui an.

Obligația angajatorului este aceea de a menţine raporturile de muncă sau de serviciu ale persoanelor participante la programul de pregătire profesională, pentru care   s-a acordat subvenția, cel puţin un an de la data acordării acesteia.

Pentru relații suplimentare vă puteți adresa la sediul AJOFM Călărași – Compartiment Formare Profesională sau la telefon 0242.318.376, 0242.318.377. Persoană de contact consilier  Mariana Vasile.

Please enter banners and links.

Next Post

Școlile călărășene au organizat o expoziție cu tematică pascală la Inspectoratul Județean de Poliție

Dum apr. 28 , 2013
Print 🖨 PDF 📄 eBook 📱În perioada 26 aprilie – 7 mai a.c., la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Călăraşi este organizată o expoziţie cu tematică specifică Sărbătorilor Pascale Zeci de lucrări ale copiilor de la grădiniţele „Ţara Copilăriei” şi „Amicii”, Centrul SERA – SDDVI şi şcolile gimnaziale „Tudor Vladimirescu” […]