Filipescu versus Dan Şova: „Pisica n-a fost lăsată să viseze”

Print Friendly, PDF & Email

filiDeclaraţiile făcute recent de ministrul Dan Şova, la Călăraşi , referitoare la dorinţa sa de a reînvia organizaţia judeţeană a PSD, din postura de preşedinte, având ca  ţintă câştigarea conducerii Consiliului Judeţean şi Primăriei Călăraşi, în 2016,  l-au făcut să zâmbească pe preşedintele PNL, Răducu Filipescu.

Acesta a preferat să dea un răspuns ocolit, dar care să meargă direct la ţintă:

„Acum câţiva ani în urmă s-a făcut o experienţă extrem de interesantă şi cât se poate de adevărată. O pisică, atunci când începea să viseze, era trezită imediat. Ştiţi ce s-a întâmplat cu pisica ce nu a fost lăsată să viseze? Aţi ghicit! Amurit!

Păi şi acum ce vreţi, să fiu eu „criminalul” ?

Să nu înţelegeţi, însă, că am spus că Dan Şova e pisica! Şova e separat, pisica separat! Nu le amestecăm”, a concluzionat,  mai în glumă, mai în serios, Filipescu.

Cu sau fără feline de poveste, liderul liberal transmite mesajul clar că nu are de gând să cedeze nimănui „supremaţia” oraşului sau judeţului.

Rămâne să fie contrazis, pe viitor, doar de fapte!

 

 

 

Please enter banners and links.

Next Post

Trei pe un scaun de primar, la Vâlcelele

vin feb. 8 , 2013
Print 🖨 PDF 📄 eBook 📱De luni, 11 februarie, comuna Vâlcelele intră în campanie electorală. Miza este scaunul de primar, lăsat vacant de actualul deputat, fost primar, timp de 12 ani, Vasile Iliuţă. Aparent fără a fi o miză prea importantă, alegerea unui primar de comună, competiţia electorală de la […]