Filipescu: “Drăgulin a luat o decizie greşită”

Filipescu si IliutaDecizia primarului Daniel Ştefan Drăgulin de a pleca din PNL şi de a se înscrie în UNPR, a fost tema cu care preşedintele Răducu Filipescu a deschis conferinţa de presă, din această săptămână.

„Atât eu, cât şi co-preşedintele ACL Călăraşi, Vasile Iliuţă, am făcut tot ce am putut ca Drăgulin să rămână în echipa lui. El a cântărit lucrurile şi a ales. Părerea mea este că a luat o decizie greşită, a lui, că este cea bună. Vor pleca şi 3 consilieri cu el, dar nu e o problemă, ne vom forma o nouă echipă. Sigur, în campanie electorală ne vom duela, asta e! Nu pot spune că nu este o pierdere, este un om cu care am lucrat  mai bine de 10 ani. Pierd un coechipier, dar nu ştiu dacă pierd şi un prieten.”

Răducu Filipescu a mai spus că motivul pentru care s-ar fi putut supăra Daniel Drăgulin pentru a pleca, poate fi legat de faptul că ar fi pornit o competiţie internă, pentru candidatul pe care îl va desemna PNL la Primăria Călăraşi, în 2016. Discuţiile că Viorel Ivanciu sau Vasile Iliuţă sunt alte două variante pentru a candida la primărie, după realizarea unui sondaj de opinie, l-au făcut făcut pe Drăgulin să plece la UNPR.

O altă explicaţie ar putea fi faptul că sâmbătă, când va sosi la Călăraşi Klaus Iohannis, candidatul ACL la preşedinţia României, Daniel Drăgulin ar fi trebuit să se afişeze public alături de el.

„Presiunea a devenit, probabil, mai mare pentru Drăgulin din partea UNPR, ţinând cont de evenimentul de sâmbătă. Aşa că a trebuit să aleagă, pe cine reprezintă oficial.”, a adăugat Filipescu.

La rândul său, Vasile Iliuţă a spus:

„Dacă a plecat pentru că i s-au promis bani de la Guvern, e foarte bine dacă îi va aduce. Dacă va face investiţii care să se vadă în municipiu, şi-a asigurat încă un mandat de primar. Dacă nu, va avea o mare problemă. Pentru că în mediul rural oamenii aleg, în primul rând, omul, pe când în cel urban ţin cont şi de partid. Dar trebuie să îi mulţumesc lui Drăgulin, pentru că el m-a adus în politică, în anul 2000, la PUR Călăraşi.”

 

Please enter banners and links.

Next Post

Primăria continuă realizarea de parcări, în municipiul Călăraşi

joi sept. 18 , 2014
Primăria Călărași informează faptul că resistematizarea zonei Pieței Orizont, din municipiul reședință de județ, este completată cu realizarea unor parcări pe strada Știrbei Vodă. Lucrarea a fost gândită ca o soluție pentru decongestionarea traficului pe această arteră în anumite perioade și înseamnă: crearea a 28 de locuri de parcare pe […]

Te mai poate interesa

error: Content is protected !!