Primăria continuă realizarea de parcări, în municipiul Călăraşi

Print Friendly, PDF & Email

DSC_1441Primăria Călărași informează faptul că resistematizarea zonei Pieței Orizont, din municipiul reședință de județ, este completată cu realizarea unor parcări pe strada Știrbei Vodă. Lucrarea a fost gândită ca o soluție pentru decongestionarea traficului pe această arteră în anumite perioade și înseamnă: crearea a 28 de locuri de parcare pe partea dreaptă, ranforsarea zidului de sprijin, amenajarea a patru coborâri pentru trecători, dar și a încă două cămine pentru colectarea apei pluviale. Lucrările sunt proiectate pentru suma de 153.218,08 lei, fără TVA.

Mai trebuie amintit faptul că prin lucrările de amploare demarate de Primăria Călărași, la începutul acestui an, în zona amintită, s-au creat, până acum, 100 de locuri de parcare pe strada Belșugului și în zona Pieței Orizont, informează Biroul de presă.

DSC_1448

Please enter banners and links.

Next Post

Centrul de Asistenţă Medico-Socială a făcut recepţia lucrărilor de modernizare

joi sept. 18 , 2014
Print 🖨 PDF 📄 eBook 📱Miercuri, 17 septembrie, a avut loc recepţia lucrărilor realizate în cadrul proiectului „Modernizarea Centrului de Asistenţă Tehnico-Medicală Călăraşi (CAMS), începute în data de 24 mai 2013. Recepţia lucrărilor a fost făcută de o comisie formată din reprezentanţi ai beneficiarului-CAMS, Inspectoratului de Stat în Construcţii şi […]