Filipescu: „Comisia care a venit la Călăraşi a înţeles că spitalul nu e cel de la televizor”

Print Friendly, PDF & Email

filipescuPreşedintele Consiliului Judeţean Călăraşi, Răducu Filipescu, a vorbit la conferinţa săptămânală de presă de vizita efectuată de Corpul de control trimis de ministrul sănătăţii, la Spitalul Judeţean Călăraşi.

„Secretarul de stat care a venit, la Călăraşi, a fost destul de mulţumit de investiţiile făcute de Consiliul Judeţean, în spital. Le-am arătat că 300 de miliarde de lei vechi au fost investiţi în spital, aici incluzând Ambulatoriul refăcut prin proiect european. Referitor la cazul prezentat, al tinerei care a murit la două săptămâni după operaţia de cezariană, nu ne putem pronunţa. Dar nu e corect să frângem cariera unui medic tânăr anestezist, care este din Călăraşi, şi care vrea să vină la spital. Aşteptăm rezultatul necropsiei şi apoi vom vedea ce măsuri trebuie luate de Colegiul Medicilor. Poate a fost doar o problemă de formă, că nu a avut dată aprobarea de medicul șef de secție Farcaş, de a face acea anestezie.”

Filipescu a spus că cei de la minister au plecat cu o imagine favorabilă legată de Spitalul Judeţean Călăraşi, datorită investiţiilor făcute până în acest moment. De menționat că rezultatul oficial al controlului efectuat de Ministerul Sănătății va veni la finele lunii martie a.c. .

Please enter banners and links.

Next Post

UNPR Călăraşi vrea să-şi menţină funcţiile actuale, în 2016, și nu numai

joi mart. 12 , 2015
Print 🖨 PDF 📄 eBook 📱Una dintre ţintele propuse şi asumate, de UNPR Călăraşi, la nivel central, este cea privind menţinerea numărului de mandate de parlamentari, funcţia de primar al municipiului reşedinţă de judeţ, şi minim 10 primării în judeţul Călăraşi. Dorinţa este ca UNPR să se afle printre primele […]

Te mai poate interesa