UNPR Călăraşi vrea să-şi menţină funcţiile actuale, în 2016, și nu numai

UNPRUna dintre ţintele propuse şi asumate, de UNPR Călăraşi, la nivel central, este cea privind menţinerea numărului de mandate de parlamentari, funcţia de primar al municipiului reşedinţă de judeţ, şi minim 10 primării în judeţul Călăraşi. Dorinţa este ca UNPR să se afle printre primele două partide, la nivelul judeţului Călăraşi, ca rezultate.

Preşedintele UNPR Călăraşi, deputatul Aurel Niculae, a menţionat că indiferent de combinaţia politică din 2016, cu sau fără PSD alături, ţinta rămâne neschimbată.

„Noi sperăm că vom candida cu alianţa existentă: PSD-UNPR-PC şi poate PLR (partidul lui C.P.Tăriceanu). Dar indiferent de combinaţia politică, UNPR Călăraşi şi-a propus ca rezultatul din 2016 să fie cu primar al municipiului Călăraşi, 10 localităţi cu primari UNPR, şi cele două mandate de parlamentar. Personal, voi candida pe Călăraşi, deoarece nu cred că va mai fi candidatura pe colegii, aşa cum ştiţi că se discută acum noua lege electorală, şi mergem pe varianta votului mixt şi pe listă. Va scădea şi numărul deputaţilor de la 5 la 4, în judeţ, iar numărul senatorilor va rămâne, probabil, acelaşi, 2, dacă se merge pe varianta de 100 de senatori, în total. Pe Colegiul 4, unde sunt deputat, nu cred că voi avea probleme să câştig, dacă rămâne votul uninominal, pentru că am dat dovadă de seriozitate şi am colaborat cu autorităţile locale din acel colegiu.”

Până în aprilie UNPR Călăraşi şi-a propus să îşi stabilească candidaţii, care vor urma să fie promovaţi pentru a fi cunoscuţi ca opţiune de vot pentru cetăţeni.

 

Please enter banners and links.

Next Post

Călăraşiul, printre judeţele codaşe la rezultatele simulării pentru Evaluarea Naţională

vin mart. 13 , 2015
 La finele săptămânii trecute, Ministerul Educatiei a  dat  publicităţii rezultatele la testările pentru examenul de Evaluarea Naţională, ce a avut loc în perioada 23-25 februarie a.c. Din totalul celor 187.629 de elevi înscrişi la nivel  naţional,  180.442 de elevi (96,17%) au participat la toate probele, rezultând o rată de prezenţă superioară celei de anul […]

Te mai poate interesa

error: Content is protected !!