Eugen Tomac: ,,În România domneşte dictatura minciunii”

Print Friendly, PDF & Email

pmp Miercuri, 17 septembrie au fost prezenţi la Călăraşi   doi lideri politici importanţi, fostul preşedinte al PMP, Eugen Tomac şi liderul PNŢCD Aurelian Pavelescu. În cadrul unei conferinţe de presă, cei doi au făcut public faptul că, pe 30 august a.c. s-a parafat alianţa politică dintre PMP şi PNŢCD. Cele două partide vor intra în  lupta electorală pentru ca Elena Udrea, candidata PMP  la preşedinţia României să câştige marea competiţie  din  toamna acestui an. ,,Chiar dacă suntem două partide mici, avem obiective politice, extrem de îndrăzneţe şi, pentru această toamnă avem un candidat foarte bun, pe Elena Udrea. Sunt convins că avem foarte multe şanse pentru a reuşi şă că vom intra în turul doi. Alianţa noastră are un drum lung si vom începe încă de pe acum să ne pregătim pentru alegerile din 2016, împreună cu Traian Băsescu şi cu alţi lideri politici. Vom consolida, astfel, acest pol, necesar, de dreapta, pentru că, din păcate, partidele din opoziţie nu fac decât să îşi  tranzacţioneze interesele proprii, pe sub masă, în dezavantajul cetăţenilor. Sunt încrezător în proiectul nostru politic, pentru că dorim să avem o economie puternică şi o direcţie precisă, euro-atlantică, şi nu una  ambiguă. Vom merge cu mesajele noastre în mijlocul oamenilor pentru că în România domneşte dictatura minciunii. Victor Ponta minte zi de zi, pentru că vrea să îi dezguste pe cetăţeni şi să îi îndepărteze de politică şi să  adreseze, în mod clar, numai celor, cărora le poate oferi pomeni electorale”, a afirmat Eugen Tomac.

În cadrul aceleiaşi conferinte de presă, liderul PMP Călăraşi, Dragoş Coman a afirmat că primul obiectiv  impus de la centru, şi anume, strângerea de semnături pentru candidatura Elenei Udrea la alegerile prezidenţiale din 2 noiembrie, a fost îndeplinit. ,, Sunt supărat pe cei de la centru, pentru ca au dat Organizaţiei PMP Călăraşi, un target prea mic, doar 4600 semnaturi, care a şi  fost realizat. Am fi putut mai mult. De aceea, ne-am propus sa mai strângem, încă 1000 de semnături până la  sfârşitul acestei săptămâni”, a spus Dragoş Coman.

Please enter banners and links.

Monica Ghiorghe

Next Post

A fost inaugurat spaţiul destinat Muzeului Municipiului Călăraşi

vin sept. 19 , 2014
În dimineaţa zilei de vineri, 19 septembrie, s-a deschis, oficial, marea sărbătoare a municipiului Călăraşi. La sala Centrului Cultural Judeţean  a avut loc festivitatea de deschidere a ,,Zilelor municipiului Călăraşi”unde au fost primiti  oaspeţi de peste hotare , delegaţi din Republica Moldova, Belarus şi Republica  Bulgaria precum  şi  secretarul general […]