Actualitatea de Calarasi

Elevii olimpici din Lehliu Gară invitaţi la Palatul Parlamentului

Please enter banners and links.

Print Friendly, PDF & Email

IMG_1057La invitația deputatului Dan Motreanu, elevii liceului „Alexandru Odobescu”, din Lehliu Gară, care au participat la fazele județene și naționale ale olimpiadelor școlare, au vizitat Palatul Parlamentului din București.
” Am dorit să răsplătesc rezultatele bune la învățătură pe care le au acești copii și să-i invit într-o excursie la Parlament. Ei trebuie să cunoască faptul că Parlamentul este cea mai importantă instituție a democrației și nu trebuie să confunde Parlamentul cu anumite personaje care fac mai puțină cinste instituției” a declarat liberalul Motreanu.
IMG_1064“Elevii selectați pentru această excursie sunt participanți ai olimpiadelor școlare susținute în acest an, faza județeană cât și faza națională precum și membri ai redacției AdolescenTeen din cadrul liceului. Elevii s-au putut bucura nu doar de un tur al Palatului Parlamentului dar și de o plimbare la mall-ul Afi Palace Cotroceni, loc unde domnul Motreanu le-a oferit colegilor noștri masa de prânz. La sfârșitul zilei, participanții și-au exprimat mulțumirea față de organizatori, adăugând că așteaptă cu nerăbdare și alte activități de acest gen” a transmis redacția revistei AdolescenTeen.