Elevii olimpici din Lehliu Gară invitaţi la Palatul Parlamentului

Print Friendly, PDF & Email

IMG_1057La invitația deputatului Dan Motreanu, elevii liceului „Alexandru Odobescu”, din Lehliu Gară, care au participat la fazele județene și naționale ale olimpiadelor școlare, au vizitat Palatul Parlamentului din București.
” Am dorit să răsplătesc rezultatele bune la învățătură pe care le au acești copii și să-i invit într-o excursie la Parlament. Ei trebuie să cunoască faptul că Parlamentul este cea mai importantă instituție a democrației și nu trebuie să confunde Parlamentul cu anumite personaje care fac mai puțină cinste instituției” a declarat liberalul Motreanu.
IMG_1064“Elevii selectați pentru această excursie sunt participanți ai olimpiadelor școlare susținute în acest an, faza județeană cât și faza națională precum și membri ai redacției AdolescenTeen din cadrul liceului. Elevii s-au putut bucura nu doar de un tur al Palatului Parlamentului dar și de o plimbare la mall-ul Afi Palace Cotroceni, loc unde domnul Motreanu le-a oferit colegilor noștri masa de prânz. La sfârșitul zilei, participanții și-au exprimat mulțumirea față de organizatori, adăugând că așteaptă cu nerăbdare și alte activități de acest gen” a transmis redacția revistei AdolescenTeen.

Please enter banners and links.

Next Post

Început de campanie electorală PDL: Theodor Stolojan atacă dur Guvernul Ponta

joi mai 1 , 2014
Print 🖨 PDF 📄 eBook 📱Miercuri, 30 aprilie, s-au aflat în judeţul Călăraşi membri marcanţi ai Partidului Democrat Liberal, pentru a da un semnal de forţă în campania electorală pentru alegerile europarlamentare. Vasile Blaga, preşedintele PDL, deputatul Vasile Iliuţă, candidaţii europarlamentari, Theodor Stolojan, Marin Jean Marinescu, Traian Ungureanu, precum şi […]