Ecoaqua/ Informare privind întreruperea traficului rutier, în municipiul Călărași

restrictii-de-circulatieSocietatea ECOAQUA S.A. Călăraşi, în calitate de beneficiar al obiectivului de investiţii «Extinderea şi reabilitarea reţelelor de distribuţie şi a sistemului de canalizare inclusiv staţii de pompare apă uzată din aglomerarea Călăraşi», informează locuitorii municipiului Călăraşi asupra faptului că în perioada 07.03.2016- 22.03.2016, intre orele 07:00 şi 19:00, va fi întreruptă circulaţia rutieră pe strada Bucureşti, între strada Cuza-Vodă şi strada Eroilor.

Întreruperea este programată în vederea montării căminelor de vizitare la reţeaua de canalizare pe strada Bucureşti şi este necesară finalizării şi punerii în funcţiune a lucrărilor de pe acest tronson.

ECOAQUA S.A. Călăraşi le mulţumeşte cetăţenilor municipiului Călăraşi pentru înţelegerea manifestată şi îşi exprimă regretul pentru inconvenientele de orice natura cauzate prin şi pe durata desfăşurării lucrărilor la reţelele de alimentare cu apă şi de canalizare pe raza municipiului Călăraşi.

Cu ocazia lunii Martie, ECOAQUA S.A. Călăraşi le transmite tuturor doamnelor si domnişoarelor, cele mai sincere urări de bine, sănătate şi fericire!

O primăvară frumoasă si La Mulţi Ani!!!

 

Please enter banners and links.

Next Post

Două mari evenimente vor avea loc la Biserica ,,Naşterea Sfântului Ioan Botezătorul” din Călăraşi

vin mart. 4 , 2016
Biserica ,,Naşterea Sfântului Ioan Botezătorul” din Călăraşi ( situată în spatele Şcolii Nr. 11 Tudor Vladimirescu) va găzdui, la finele acestei săptămâni  două mari evenimente religioase.  Sâmbătă, 5 martie, la orele 18.00 vor fi aduse moaştele Sfântului Ierarh Nectarie şi  va fi oficiată  Slujba de vecernie. Racla cu moaştele sfinte […]

Te mai poate interesa

error: Content is protected !!