Liberalii călărășeni au început vânătoarea de candidaţi UNPR

Print Friendly, PDF & Email

filipescuÎn  această primăvară, mediul politic călărăşean a devenit  destul  de   tumultuos, semn că alegerile locale, din vară, vor încinge, la maxim, spiritele între partide.  Semnalul l-au dat, încă, de pe acum, liberalii care au şi început să pună în practică vechile metehne de a racola candidaţi de la alte partide sau de a întări  formaţiuni politice noi. Tactica liberalilor este una pragmatică şi are o singură măsură:  sacul cu voturi. Ghidându-se după principiul ,,dezbină şi cucereşte”, liberalii conduşi de Răducu Filipescu  au pus umărul la construcţia formaţiunii lui Mircea Geoană , Partidul Social Românesc ( PSRO), băgând beţe în roatele Uniunii Naţionale pentru Progresul României (UNPR), din Călăraşi. Acest fapt a fost reclamat de deputatul UNPR, Aurel Niculae, care a afirmat că peneliştii călărăşeni au început vănătoarea  de candidaţi din formaţiunea sa. ,,La nivel de organizaţie judeţeană, până ieri, alaltăieri, aveam toate localităţile acoperite. Însă, în urma traseelor nocturne, prin judeţul Călăraşi, PSRO, prin mâna domnului Filipescu, a reuşit să preia doi din candidaţi ai noştri și să-i îndrume către această construcţie politică. Le mulțumim că au fost alături de noi până ieri, de astăzi nu mai sunt în echipa noastră. De la Crivăţ, domnul Bumbăcaru, domnul Isvoranu, de la Spanţov, de la Dichiseni, doamna Nicoleta Ganea. Şi -au schimbat opţiunea politică, iar noi nu putem decât să le mulţumim. Noi suntem în continuare în această construcţie. Cu toate acestea, avem variante de înlocuire a foştilor colegi. Le mulțumesc că au fost alături de noi şi au crezut în noi, până într-un punct care este peste puterile noastre de înţelegere, dar le respectăm decizia şi este normal să se ducă acolo unde cred ei că vor câştiga primăriile respective.“, a declarat deputatul Aurel Niculae,  preşedintele  Organizaţiei Judeţene UNPR Călăraşi.

 Marian Dinulescu:  PNL şi PSRO sunt în acelaşi coş

Vicepreşedintele PNL Călăraşi, Marian Dinulescu, a recunoscut că liberalii şi cei din PSRO merg, cot la cot, în alegeri. ,,PNL şi PSRO sunt în acelaşi coş. La nivel naţional noi am semnat un protocol de colaborare cu PSRO. Şi nu ascund faptul că punem umărul să întărim PSRO, la Călăraşi, cu care vom încheia alianţe postelectorale. Este posibil ca în Consiliul Judeţean să avem doi sau trei consilieri de la PSRO. În aceste condiţii, s-ar putea să avem cel de-al doilea vicepreşedinte de Consiliu Judeţean, din partea PSRO. De asemenea, la nivelul localităţilor, acolo unde sunt mai mulţi consilieri locali de la PSRO şi unde vom avea primari liberali, vom alege viceprimari din rândul consilierilor de la PSRO.”, a spus   Marian  Dinulescu. Totodată, liderul liberal a şi dat un pronostic privind noua configuraţie din Consiliul Judeţean, după alegerile locale . ,,Noi, liberalii, vom avea, probabil, 17 consilieri, PSD doar şapte, UNPR-ul doi sau trei, la fel şi PSRO . ALDE va avea doi consilieri. Probabil că va intra în Consiliul Judeţean şi Mişcarea Populară.”, a  afirmat Marian Dinulescu.

Please enter banners and links.

Monica Ghiorghe

Next Post

Ecoaqua/ Informare privind întreruperea traficului rutier, în municipiul Călărași

joi mart. 3 , 2016
Societatea ECOAQUA S.A. Călăraşi, în calitate de beneficiar al obiectivului de investiţii «Extinderea şi reabilitarea reţelelor de distribuţie şi a sistemului de canalizare inclusiv staţii de pompare apă uzată din aglomerarea Călăraşi», informează locuitorii municipiului Călăraşi asupra faptului că în perioada 07.03.2016- 22.03.2016, intre orele 07:00 şi 19:00, va fi […]