Ecoaqua Călărași anunță că nu va întrerupe apa potabilă

Ecoaqua SA Călărași  infirmă zvonurile privind oprirea furnizării apei, în zilele următoare.

În această dimineață, în câteva zone din municipiul Călărași, din cauza unor întreruperi a energiei electrice, cauzate de viscol, nu a curs apa la robinete.

Situația s-a remediat, anunță directorul Ecoaqua, Cezar Neagu.

“Din cauza viscolului, s-a întrerupt de câteva ori curentul electric în câteva zone ale municipiului Călărași, dar, la această oră, nu este întreruptă apa potabilă în localitate. Singura problemă o avem în comuna Dorobanțu, deoarece localitatea nu are energie electrică.

 Nu a fost nevoie să pornim, până acum, grupurile electrogene, pentru că întreruperile de energie au fost de scurtă durată.

Ni se raportează un singur pericol care poate apărea, în zona stației de la Chiciu, pentru că din cauza viscolului am putea avea probleme cu energia electrică, dar și dacă apar probleme acolo, putem asigura 24 de ore alimentarea cu apă potabilă, în municipiul Călărași, datorită rezervelor de apă pe care le-am făcut.

 Totodată, rugăm utilizatorii ca  eventualele probleme legate de funcționarea  serviciului de alimentare cu apă și de canalizare să fie  semnalate la dispeceratele sucursalelor, cu program non-stop, din aria de operare.”, afirmă directorul Cezar Neagu.

DISPECERAT NON STOP SUCURSALA  ECOAQUA CĂLĂRAȘI

  • TELEFON : 0242.313.720

Please enter banners and links.

Actualitatea de Călăraşi

Next Post

UPDATE/Pe A2, în continuare, 50 de mașini sunt blocate de viscol/ Alte 250 persoane salvate, după ce au rămas blocate cu mașinile în zăpadă

vin ian. 6 , 2017
 Condiții aprige: cod roșu, viscol năprasnic, zăpadă abundentă, suluri de zăpadă care blochează drumurile și temperaturi foarte scăzute.                  Pompierii militari călărășeni, alături de celelalte structuri, fac tot ceea ce este omenește posibil și duc la bun sfârșit misiune după misiune.     În […]

Te mai poate interesa

error: Content is protected !!