Ecoambasadorii liceului Barbu-Ştirbei invitaţii proiectului “Gândește Verde”, derulat de Antena 1 Călărași

ecoprovocareaEmisiunea „Părerea ta, contează”, realizată in cadrul proiectului, „Gândeşte Verde” sponsorizat de Clubul Rotary Călăraşi a oprit astăzi la Colegiul Naţional Barbu-Ştirbei. O parte dintre elevii şi profesorii acestui liceu participă la proiectul EcoProvocarea, derulat şi de alte licee din judeţul nostru.

Proiectul se află la jumătatea drumului, el desfăşurându-se în perioada 15 noiembrie 2012-15 mai 2013.

Cum ne-au întâmpinat şi ce am aflat despre acest proiect, vă invit să urmariţi pe www.antena1calarasi.ro

Antena 1 Călărași a inițiat un proiect prin care își propune să reînvie spiritul civic, responsabilitatea și atitudinea în rândul populației din comunitatea noastră. Am plecat de la premisa că în urmă cu peste 20 de ani comunitatea era premiată pentru modul în care era gestionată curățenia în municipiul Călărași. Deși am traversat aproape un sfert de secol de schimbări majore, atitudinea civică pa…re să fie încă o provocare căreia nu știm cum să îi facem față. Proiectul este inclus în emisiunea “Părerea ta Contează!”, realizată de Antena 1 Călărași, moderator Anna-Maria Gonciu, difuzată în fiecare zi de miercuri, în intervalul orar 16:00-16:30. Vorbim despre un proiect pe termen lung, ce conține materiale audio-video realizate în medii diverse în care își desfășoară activitatea călărășenii, sau pur și simplu pe stradă, în cele mai populate zone ale orașului Călărași. Este prima inițiativă din media locală care își propune să aducă împreună cetățenii, agenții economici, reprezentanții administrației locale, pentru schimbarea atitudinii și a mentalității în ceea ce privește respectul pentru valorile comunității, pentru mediul înconjurător.

Fiți alături de noi pentru ca orașul Călărași să devină un reper al curățeniei! Se poate, dacă ne propunem asta și, mai ales, dacă veți fi în număr cât mai mare alături de noi! Nu uitați, în fiecare miercuride la ora 16.00, Părerea ta contează-Gândește verde, la Antena 1 Călărași.

 

Dacă vreţi să ne spuneţi proiectele ECO în care sunteţi implicaţi, sau pur şi simplu sunteţi nemulţumiţi de ce se întâmplă în jurul vostru, puteţi să ne scrieţi, să ne trimiteţi fotografii sau imagini, pe pagina noastră de facebook: facebook.com/gandesteverdecalarasi, sau pe facebook.com/annamariagonciu, ori pe www.antena1calarasi.ro.

Împreună putem schimba faţa oraşului nostru!

 

Please enter banners and links.

Next Post

Mihai Roibu - din nou, sancționat și fără drept de apărare

joi feb. 28 , 2013
In luna septembrie a anului trecut, consilierii judeteni, intruniti in sedinta extraordinara, aprobau propunerea de sanctionare disciplinara, prin reducerea cu 10 % a salariului pe o perioada de trei luni, a lui Mihai Roibu, directorul executiv al Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Calarasi. Dupa nici o jumatate […]

Te mai poate interesa

error: Content is protected !!