Două ambulanțe blocate de viscol, în județul Călărași

Print Friendly, PDF & Email

ambulante-blocate-in-zapada
Foto: www.ziuanews.ro
Două ambulanțe sunt blocate în trafic, momentan, în județul Călărași. Acestea trebuie să ajungă la două gravide: una de 18 ani, din Sohatu, care a intrat în travaliu, înainte de termen, și la una din Gălbinași, 28 ani, care trebuie să nască la termen. Se încearcă deblocarea drumurilor pentru aceste două cazuri, anunța, în urmă cu puțin timp, Raed Arafat.
Premierul Voctor Ponta a declarat că, se va decide în Comitetul Național pentru Situații de Urgență, dacă și județul Călărași, alături de alte 5 județe, va fi declarat în stare de alertă, ceea ce nu înseamnă restrângerea drepturilor cetățenești și nici nu este vorba de alocări financiare, ci se rezumă doar la alocările de forțe și sprijin (interne, armată, transporturi, sănătate) , și concentrarea lor către aceste zone, conform sursei precizate.

Please enter banners and links.

Next Post

Situația drumurilor închise la ora 18.30

mie ian. 29 , 2014
Print 🖨 PDF 📄 eBook 📱Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează, potrivit datelor primite de la structurile teritoriale de poliție, că la această oră (18:30), din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile, nu se circulă pe tronsoanele a trei autostrăzi și pe 28 drumuri naționale:  A2 București – […]