Două accidente grave soldate cu victime, pe raza localităţii Lehliu Gară

SMURDAccident pe DN 3, pe raza localităţii Lehliu, soldat cu victimă neîncarcerată

Paramedicii SMURD din Lehliu au intervenit pentru acordarea primului ajutor unui bărbat de 21 de ani, care prezenta multiple traumatisme, după ce s-a răsturnat cu autovehiculul pe raza localităţii Lehliu

În data de 20.06.2015, ora 21.28, un echipaj de prim ajutor SMURD din cadrul Secției de pompieri Lehliu Gară a fost solicitat prin intermediul 112 – număr unic pentru apeluri de urgenţă, să intervină pe raza localității Lehliu Sat, pentru acordarea primului ajutor unei persoane de sex masculin, Adrian A,.în vârstă de 21 ani, care prezenta multiple traumatisme în urma unui accident ruitier.

La sosirea echipajului SMURD, bărbatul se afla în stare de conștiență și prezenta fractură la nivelul claviculei, pe partea stângă, plăgi tăiate la nivelul toracelui posterior şi mai multe contuzii şi excoriaţii la nivelul membrelor.

Paramedicii SMURD i-au acordat primul ajutor bărbatului, i-au efectuat hemostază şi i-au aplicat pansament compresiv, l-au imobilizat în targă şi i-au aplicat guler cervical, i-au administrat oxigen, i-au monitorizat funcțiile vitale, ulterior, acesta fiind transportat la Spitalul din oraşul Lehliu Gară.

 

Un autoturism în care se aflau trei persoane s-a răsturnat pe A 2, calea II, la km 45

Un echipaj de prim ajutor SMURD din cadrul Secției de pompieri Lehliu Gară a intervenit pentru a acorda primul ajutor unei femei în vârstă de 39 ani, care a suferit mai multe traumatisme în urma unui accident rutier

Alte două persoane au fost preluate şi transportate la spital de echipaje ale S.A.J.

În data de 21.06.2015, ora 20.26, un echipaj de prim ajutor SMURD din cadrul Secției de pompieri Lehliu Gară a fost solicitat prin intermediul 112 – număr unic pentru apeluri de urgenţă, să intervină pe A2, la km 45, pe sensul de mers Constanţa – Bucureşti, pentru a acorda primul ajutor unei persoane de sex feminin, Gabriela M., în vârstă de 39 de ani (pasageră dreapta spate într-un autoturism care s-a răsturnat în afara părţii carosabile).

La sosirea paramedicilor SMURD, femeia era conștientă, agitată și prezenta traumatism cranio-cerebral minor, contuzii şi excoriaţii la nivelul membrului superior drept şi cefalee, totodată acuzând dureri în zona lombară şi cervicală.

Membrii echipajului SMURD au intervenit rapid, au acordat primul ajutor victimei, i-au aplicat guler cervical, i-au aplicat pansament compresiv, după care aceasta a fost transportată de urgență la spitalul din orașul Lehliu Gară.

Celelalte două persoane aflate în vehicul, care prezentau de asemenea traumatisme, au primit îngrijiri din partea a două echipaje ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă, ulterior acestea fiind transportate la spital.

Please enter banners and links.

Actualitatea de Călăraşi

Next Post

Amplu exerciţiu tactic la intersecţia DN 21 cu DJ 306

mie iun. 24 , 2015
Marţi, în data de 22 iunie 2015, la intersecţia DN 21 cu DJ 306 , I.S.U. Călăraşi a desfăşurat un amplu exerciţiu tactic, fiind simulate intervenţii la accident rutier, incendiu de autoturism, accident chimic, decontaminare şi căutare salvare persoane cu echipaj canin. Au participat la această aplicaţie tactică: cadre ale I.S.U. […]

Te mai poate interesa

error: Content is protected !!