Directorul Direcției de Asistență Socială din Călărași, Mihai Roibu, a fost destituit

Şedința Consiliului Județean de joi, 28 noiembrie, a avut, pe ordinea de zi, un proiect de hotărâre prin care s-a propus destituirea directorului Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Călăraşi, Mihai Roibu.

Mihai RoibuCu 21 de voturi pentru și 5 împotrivă, directorul Roibu a fost destituit, asta după ce a fost făcut un amendament de către consilierul județean UNPR, Nicolae Dragu, care a propus  suspendarea pe un an de zile. Amendamentul a picat, deoarece doar 6 consilieri județeni, din 26, au fost de acord cu această propunere.

Lui Mihai Roibu i-au fost aduse mai multe acuze, conform expunerii de motive din hotărârea de Consiliu Județean, respectiv: neglijența repetată în rezolvarea lucrărilor,  manifestări care aduc atingere prestigiului instituției publice în care își desfășoară activitatea, desfășurarea în timpul programului de lucru a unor activități cu caracter politic, refuzul de a îndeplini atribuțiile de serviciu,  încălcarea prevederilor legale referitoare la îndatoriri,  și alte fapte prevăzute ca abateri disciplinare în actele normative din domeniul funcţiei publice şi funcţionarilor publici, din Legea nr.  188/1999 privind Statutul funcționarilor publici.

De menționat că, Mihai Roibu a anunțat că va ataca în instanţă decizia adoptată de consilierii judeţeni.

 

 

 

Please enter banners and links.

Next Post

Grădinița Rostogol Călărași implicată într-un spectacol cu scop caritabil

joi nov. 28 , 2013
Finalul săptămânii trecute a fost unul activ pentru educatoarele de la Grădiniţa Rostogol, din Călăraşi, şi nu numai. Acestea, alături de un specialist sosit din Germania, au învăţat tehnica decorării materialelor textile din bumbac, decoraţiuni pe diverse obiecte şi accesorii, decoraţiuni temporare pe suprafeţe netede şi lucioase, tehnica şerveţelului, lucruri […]

Te mai poate interesa

error: Content is protected !!