Despre oameni, campanii și politici…(telecomunicații )

Print Friendly, PDF & Email

teleÎn timp ce premierul României, Victor Ponta, și președintele Traian Băsescu fac campanie implicând instituțiile statului în vendetele lor personale și ignorând interesele cetățenilor români, PNL propune pentru alegerile europarlamentare, o campanie bazată pe politici concrete și coerente, o campanie în folosul cetățeanului român, pentru că un român demn și prosper este un european puternic!

 Liberalii sunt EuroCampionii României și singura echipă care asigură continuitate pentru realizarea proiectelor europene în beneficiul românilor.

PNL luptă pentru sprijinirea domeniilor – cheie precum politică financiară, integrarea tinerilor în piața muncii, industrie, energie, agricultură, infrastructură, IMM-uri, IT&C și Tehnologie, transporturi, telecomunicații, domenii de care depinde creșterea economică și puterea economică a României pe piața europeană.

  • În ceea ce privește domeniul  și Telecomunicații,  economie digitală și protecția datelor, demersul liberalei Adina Vălean, cel mai activ susținător al numărului 112, primind premiul Asociației Europene pentru numărul de urgență, a avut ca rezultat scăderea prețurilor la roaming în UE,  românii putând economisi astfel peste 700 de milioane de euro la plata facturilor pentru roaming. Pentru acest domeniu, PNL susține o piață unică de telecomunicații, liberalizarea ei și eliminarea tarifelor de roaming pentru scăderea prețurilor, înacest sens,politicileeuroparlamentarilor  PNL vor susține:
  •  CONSTRUIREA INFRASTRUCTURII EUROPENE DE SERVICII DIGITALE. PNL va susține acordarea ajutorului financiar european spre construirea unei infrastructuri europene de servicii digitale, care va permite implementarea serviciilor publice digitale din statele membre (e-Government, e-Health, e-Business) permițând astfel reducerea de costuri în toate aceste domenii și generând, totodată, cerere pentru internet de mare viteză. Investițiile în acest sector vor atrage capital privat și cu ajutorul instrumentelor financiare comunitare.
  • AGENDA DIGITALĂ EUROPEANĂ. PNL va continua să susțină Agenda Digitală Europeană, politică europeană care odată integral implementată va crește PIB-ul European cu 5%, respectiv cu 1.500 de euro de persoană în următorii 8 ani și va crea 1,2 milioane de locuri de muncă prin dezvoltarea infrastructurii. Acest nivel este estimat să crească la 3,8 milioane de locuri noi de muncă pe termen lung.
  •  ELIMINAREA TARIFELOR DE ROAMING ÎN UE. PNL sprijină eliminarea tarifelor de roaming la nivelul UE până în 2015.
  •  PIAȚA UNICĂ DE TELECOMUNICAȚII ÎN UE. PNL susține o piață unică de telecomunicații în UE și liberalizarea ei pentru a pune capăt monopolurilor naționale, pentru a crește competiția între operatori și a obține astfel servicii de calitate pentru consumatori la prețuri mai mici.
  • ASIGURAREA DREPTULUI CETĂȚENILOR LA VIAȚĂ PRIVATĂ. PNL susține o politică de protecție a datelor, care să reglementeze nevoia de intimitate a cetățenilor, dreptul lor la viață privată, cât și nevoia de acces la serviciile online.

 

  • INTRODUCEREA LOCALIZĂRII EXACTE A APELURILOR LA 112. Cerem introducerea obligativității pentru operatorii de telecom a localizării exacte prin GPS a apelurilor la 112 efectuate de pe toate smartphone-urile.
  •  INTRODUCEREA SISTEMULUI ECALL LA VEHICULE. Susținem introducerea la toate autovehiculele a sistemului eCall pentru apelurile automate la 112 în caz de accident.

Please enter banners and links.

Next Post

Despre oameni, campanii și politici… ( politica pe IMM-uri)

lun mai 12 , 2014
Print 🖨 PDF 📄 eBook 📱La alegerile europarlamentare din 2014, PNL vine cu o echipă care a performat în Parlamentul European, cu oameni pe care i-a preocupat soarta altor oameni și care au avut rezultate în acest sens. Adina Vălean a avut un rol important în reducerea tarifelor la roaming, […]