Deputatul PSD, Daniel Florea: „Sunt supărat că nu i-am bătut pe PNL-işti, dar optimist că putem!”

Daniel Florea la votSurpriza câştigării în fieful primarului PNL, Daniel Ştefan Drăgulin, a alegerilor parlamentare de către PSD, a fost una de proporţii. Nu şi pentru deputatul Daniel Florea, care, după o muncă susţinută de un an şi jumătate, în municipiu, a cules roadele muncii.

„Fiecare deputat a răspuns de Colegiul lui, în primul rând. Am câştigat Colegiul 1, municipiul Călăraşi, unde am muncit, nu doar timp de 30 de zile, ci de un an şi jumătate, de când sunt deputat. Am străbătut 8000 de km în această campanie, deoarece am fost prezent şi pe zona Olteniţa. În oraşul Budeşti, PSD a câştigat la primarul PNL acasă. Deşi am avut un scor bun, având în vedere aşteptările noastre, sunt supărat că nu i-am bătut pe PNL-işti la nivel judeţean, dar sunt optimist că putem! Cred că trebuie să muncim mult ca să îi batem, pentru că este cea mai puternică organizaţie din ţară! Am beneficiat şi de valul de simpatie de care se bucură PSD, dar, mai ales, de realizările guvernului şi de personalitatea lui Victor Ponta! Suntem o organizaţie mai puternică acum, care îşi cunoaşte punctele slabe, ştim ce putem face şi vom fi o echipă, mai departe!”, a declarat pentru www.actualitateacalarasi.ro, deputatul Daniel Florea.

 

Please enter banners and links.

Next Post

Peste 300 de elevi călărăşeni au participat la concursul ,,Ce poti face din capace de PET?"

Dum iun. 1 , 2014
Duminică,1 iunie, pe platoul din faţa Prefecturii Călăraşi, aproximativ 340 de elevi s-au întrecut într-o competiţie inedită, arătând  astfel că le pasă de mediul în care trăiesc. Concursul intitulat “Ce poţi face din capace de PET?” a fost organizat de către Consiliul Judeţean şi a avut drept scop promovarea proiectului […]

Te mai poate interesa

error: Content is protected !!